Merhabaa 🌸
Artık kimseyi tanımak istemiyorum, önceki tanıdığım ve şu an hayatımda olmayanlarda lütfen bana yaklaşmasın çünkü tiksinti geliyor. 😅

Merhabaa 🌸
Artık kimseyi tanımak istemiyorum, önceki tanıdığım ve şu an hayatımda olmayanlarda lütfen bana yaklaşmasın çünkü tiksinti geliyor. 😅

Benim beyin ölümüm 26 yaşında gerçekleşti. 8 yıldır bitkisel hayat gibi bir şeydi yaşadıklarım. Bedenim kaç yaşında gömülür bilmiyorum.
2023 benim için bir kanser hastasının ölüme gidiş süreci gibi geçti. Önce geçici bir rahatlama, iyileşme, huzur... Ardından daha da sert bir çöküş...
Alttaki tüm destek noktalarım yıkıldığı gibi bugün başladığım çizginin de gerisine düştüm tüm çaba ve gayretime rağmen...
Bana diyorlar ki; """Sen istersen her şey değişir ama sen alışmışsın artık bu durumlara."""
Mesele de o ya zaten. İsteksizlik başlı başına bir problem. İnsan istemediği hiçbir şeye güç yetiremez. Birileri beni zorladığı için bir şey isteyemem. Sadece çaba gösteririm acaba olur mu diye? O da boşuna kürek çekmek olur.
Başarılı olmak insanı mutlu etmez. Mutlu insan başarılı olur. Kendini seven insan mutlu olur. Mutlu olduğu için sevmez kimse kendini. Kendini sevmeyen insan, aynaya bakınca yine mutsuz olur.
İki tane toksik ebeveynden dünyaya geldim. Onların cahilce davranışları yüzünden bu duruma sürüklendim. Onlar bir anne baba olarak beni sevdi ama değer vermedi. Önemsemediler incinen duygularımı...
Önce kendime küstüm, sonra aileme... Daha sonra akrabam, arkadaşlarım derken bütün insanlara küstüm. Çünkü etrafımdakiler ya kötüydü ya cahildi. Hem iyi hem de bilge insan yoktu. İyiler cahil, bilgili insanlar da kötü niyetliydi her zaman.
Ben Fikret Doğan. Namı diğer Fiko. KS'nin nabzı, toplumun vicdanıyım.
Başta kendime olmak üzere herkese, her şeye karşı objektif, hakkaniyetli olduğum için, partizan olmadığım için, fanatik olmadığım için, cinsiyetçi olmadığım için, Allah'a tapar gibi siyasi liderlere tapmadığım için, Ermeni/Kürt düşmanı olmadığım için, ulus devlet şovenisti olmadığım için, bayrak milliyetçisi olmadığım için, siyasal dinci olmadığım için, Gardırop Atatürkçüsü olmadığım için hem bu sitenin hem de toplumun gözünde nefret objesi haline geldim.
85 milyonluk ülkede tüm insanî özellikleri üzerinde taşıyan bir tane insan bulamadım bana rehber olacak, yol çizecek.
DİNDEN ÇOK DİNCİ, DEVLETTEN ÇOK DEVLETÇİ, KRALDAN ÇOK KRALCI AMA ÖZÜNDE MENFAATÇİ, ÖZÜNDE ŞAHSİYETSİZ, ÖZÜNDE NAMUSSUZ İNSAN YIĞINI...
Her gün yandaş medya ve ona bağlı sanal mecralarda duyduğu okuduğu yalanlara en başta kendisini inandırmış patolojik manyakların ülkesi. Açık hava tımarhanesi...
Bu ülkede 34 yaşına gelip de tımarhaneye ya da hapishaneye düşmediysen bu durum 7000 yıllık insanlık tarihinin en büyük mucizesidir.
Bu ülkede siyasetçi, işadamı ya da kadın değilsen, insan bile değilsin. Mesleğin statün ne olursa olsun bu üçünden biri değilsen sadece kölesin.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
ZALİM OLSAYDIM İNSANLARA ZULMETMEK İÇİN ONLARCA DEĞİL YÜZLERCE DEĞİL BİNLERCE SEBEBİM VARDI. MAZLUMUM AMA KİMSEYİ SEVMEK İÇİN BİR SEBEBİM YOK.
https://www.youtube.com/embed/k6cANWnypacMaşallah çok masum 😻 saldırgan olan hayvanlara kızıyoruz ya hani aslında zalim insan evet hayvan içgüdüsel olarak yapıyor ama insan maalesef düşünerek planlayarak yapıyor oylelerinden uzak eylesin Rabbim işte o Pisliklerin yüzünden masumlar arada kaynıyor ben iyi bir insanım ama karşı taraf beni tanımadan güven problemi oluşur işte o adilerin yüzünden
Çok fazla yanlışa maruz kalan bilinç altı kota dolunca hortlamış 😃 çok normal böyle düşünmen senin için süreç biraz kısalmış, hızlı tüketmişsin ama güzel güzel böyle devam et kirlenmek güzeldir diyen ayşe teyzelere inat tiksinmek güzeldir :))
Ahahah tiksinmek güzeldir lafını tuttum 😅
Kimseye vermeden kullan tamam 😃
Bende öyle her bir insan matematik fizik alanı kadar bana uzak ve ilgi çekici değil. Tanıyasım gelmiyor tanımak istesem al başına derdi...
Cevap
24Cevap
Ne kadar kişi tanırsam tanıyayım bitmez bana göre. Kendimi bir yolda hayal ediyorum, eşlik edenler de var tabii. Bu yol ölümlü ve ölüme kadar birileri karşımıza çıkıp bizlere bir şeyler öğretmeye çalışacak. Hayat servüvenini tamamlayana kadar tanışacağımız insanlar çıkacak karşımıza, Her şey Rab izniyledir. “Tamam” O’na aittir
seni taniyip tanistigin insanlardan senin sikayetci olman garip :)
tabiiki tanistin hoslanmadin hayatinin icine cevrene almaz uzaklastirirsin bu dogal sirkulasyon zaten ama tiksindim bunaldim bulandim :) diyorsan sen insan tercihlerini sorgula
Bu sınıra ulaşalı uzun zmaan oldu artık var olan stabil bir çevre yetiyor gerek durmuyorum başkalarına
Ben de öyle gerçekten. Bazen komple insan detoksu yapasım geliyor. Yani tamamen yalnız kalmak.
Çok oldu.
Bu kadarı bile yeter.
Ben de öyle düşünüyordum ama bazen öyle insanlar giriyor ki hayatına hayır diyemiyorsun 😄
Silinmesi gerekenler siliniyor, yenilerine yer açılıyor. Onlar da genelde mülakatlardan geçemiyor.
Bunu kaç kez dediysem de yine yeni insanlarla tanıştım:)
Ulaştım diyemem çünkü her dönemde farklı insanlar girer hayatımıza illa ki. 🌸
Önceki psikolojik etkiler düşüncelerini inşa ettiği için böyle hissediyorsun, o yüzden bir şey demek düşmez, yeniler eskileri arattırmasın deyip geçelim
Ben insanlardan biktim artik annem ailem disinda kimseye katlanamiyorum bazen ailemede katlanamiyorum
İnsan tanıma kotası diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belki psikolojik olabilir.
Bende sinirdayim olanlarida hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum amannn
Her zaman bir yerde çok özel bir kişi için bir yer vardır onu kapatma sakın 😃
Daha değil, tanışıyorum, benim için sorun yok
İnsan istemiyorm bile
Kotam doldu diyor kendileri
Gene kimleri tanadin acaba
Ben dee ben de tanidiklarimi da sildim
Tebrik ederim.
Evliliğe kadar münhal kadron olmalı bence
Bana ne kadar faydası ve zararı dokunacağına bağlı
Henüz o sınıra ulaşmadım gibime geliyor.
Yalnız fotoğraftaki kedi çok tatlı. 🥰🐈
Tekrar en baştan tanı falan zor geliyor
İnsanları gördükçe kedileri sevdim
çok erken senin için
Dimi dimi
Büyük başarı
Hayır ulaşmadın daha
Kayseri yi nerden biliyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?