Ağlamaklarım geliyi ama ağlamaktan nefret ediyorum, hormon döngülerinden nefret ediyorum.
Cinsiyetinize özgü, sevmediğiniz bir şey var mı? 🦔

Ağlamaklarım geliyi ama ağlamaktan nefret ediyorum, hormon döngülerinden nefret ediyorum.
Cinsiyetinize özgü, sevmediğiniz bir şey var mı? 🦔

Her şeyin kadına yıkılması. Gerçi bu daha çok Orta Doğulu olmayı seçen sözde Türk kültürü ve geleneklerinin getirdiği bir şey. Özetle:
"Kadını götürüp mutfağa kapatıyor, sonra da ufkunun darlığına şaşıyoruz. Kanatlarını kesiyoruz, uçamıyor diye yakınıyoruz."
Simone de Beauvoir
Adet olmak, duygusal olarak zayıf olmak, fiziksel olarak güçsüz olmak, toplum tarafından kabul görmek için sürekli güzel olmak, özellikle kadınlar tarafından kötülük görmek, erkeklerin sürekli baṣka kadınlarla kıyaslaması, erkeklerden daha az maaṣ almak vs. vs. uzarda uzar
Kaşe imza mühür yaa
Regl olmak, vücutta ki kılları sürekli temizleme gereği duymak. Kilo olarak sürekli dengeli durmak, çok duygusal olmak, ve ileride evlenirsem hamile olacağımı ve o acıyı bilme acısı... 🥺🌸
Okurken 39 yerimden bicaklandim...
Ama cidden yalan mı hsajwjwjwjwiiw
Yalan olmasını öyle çok isterdim kiiii 🤧
🥺🥺
Yevmiyelik lojistik işlerine girebilirsin. İstediğin gün gidersin hem. Çünkü yevmiyeci olduğun zaman böyle oluyor. Onlar arıyor seni, gelirim dersen geliyorsun. Bugün işim var dersen gelmiyorsun
Anlamadım?
@ZurafaninBiri ben de üç kere okudum hiçbir şey anlamadım. Abinin kafa karışık
Ekollojistik, CevaLojistik gibi yerlere günlük çalışmaya gidebilirsin
Yanlış soruda olabilir misiniz 😂
Aaa 😅🤣🤣
😂😂
Cevap
27Cevap
Cinsiyetime dair sevmediğim bir şey yok kendimden memnunum ama maalesef bir erkeğin parası yoksa hiç bir kız onu sevmiyor annesi bile sevmiyor.. para her şey demektir bir erkek için.. ya da statü makam bunlara bakıyorlar veya tip yoksa mesela hiç bir kız bakmaz ya da teklif etmez sevgili olmak için.. bir de yalnızlıktan şikayetçiyim.
Olur olmadık yere ereksiyon olması. Sürekli güçlü olmak zorunda kalman ve tüm yükün sende olması..
Cinsiyetime değil de hemcinslerimin fitresizce dişi kuşlara bile ağzının suyunun akması.. Yoksa kendi cinsiyetimden memnunum..
Güçlü olmamız bekleniyor evet ama zaten fitraten öyle donatılmışız.. Bir zahmet donanımımızın hakkını verelim..
Bazı insanlar var mesela, bozulur diye, incinir diye, ne bileyim eskir diye hani aldıkları eşyaların ya da arabaların her özelliğini kullanmaz..
Donanım var ama kullanmıyorsun.. O eşyaya, arabaya hakaret, hem de israf olur..
Kardeşim verilmişse kullanacaksın.. Kullanılmayan şey asıl pas tutar..
İlk satirlara fazlasıyla katılıyorum. Öyle insanlardan ırak olalım hepimiz...😶
Diğerlerine katılmıyor musunuz? Yanlış düşünüyorsam bileyim.
Erkeğe evet fıtrat açısından kadına göre çok daha büyük güç verilmiş. Dolayısıyla da günümüzdeki bazı hemcinsleriniz bunu ne kadar kötüye kullansa da aslında doğru şekilde kullanildiginda çok büyük bir nimet. Hem kadın hem erkek için.
Ancak ben erkek her zaman güçlü olmalıdır düşüncesine pek katılmıyorum. Neticede o da bir insanoğlu. Direkt olarak bir mesleği, statüsü olmayan, henüz istediği noktaya gerek madden gerek manen gelememiş bir erkeğe toplumun da cevresindekilerin de baskı kurmasını çok yanlış buluyorum. Hal böyle olunca sevgisini bile göstermekten korkan, sürekli sert ve ciddi olmak zorunda olan, tek işi para kazanmak olan maddesel bir robot formu kazanıyor kişi.
Bunları dile getirebilirim. Zira sevgisizlik ve çeşitli zorbaliklar, bazılarını mendil altında ahlaksızlık kuyularına suruklerken bazılarını bir başkasının evladına kastedebilecek kadar zalim ve merhametsiz kilabiliyor. Umarım anlatabilmisimdir.
Gücü araba olarak düşünürsek, akıl da o arabanın direksiyonudur..
Eğer siz arabayı hızlı kullanmanız gereken yerde bile yavaş kullanırsanız, devir aldırmaz, vites yükseltmezseniz, hararet yaptırırsınız, belki kazaya sebebiyet verirsiniz..
Çok hızlı da kullanırsanız, kaza yapmama lüksünüz yoktur..
Yerinde ve kurallarına göre kullanıldığında ise sizden alâ şoför olmaz..
Bunun gibi gücünüzü kullanmazsanız, pısırık, pasif biri olursunuz.. Eğer gücünüzü korkusuzca da kullanırsanız, zalim olmanız, despot olmanız kaçınılmaz.. Cani de olursunuz..
Ancak yerinde kullanırsanız, yani dini ve dünyevi haklarınızı korumak için kullanıp, sizi alakadar etmeyen şeylerde kullanmayarak hem cesur hem kahraman olursunuz..
Bahsettiğiniz durumlar, gücünüzü değil, aklınızı etkileyen unsurlar.. Güç stabildir.. Akıl değişken.. Akıl iradeye hükmeder.. İrade de güçtür..
Her şey birbiriyle bağlantılı tabii.
Regl olmak.. mesela niye eşit değiliz.. hadi erkekler de regl olsun her ay göreyim onlari da.. ve doğurmak.. tamam iyi eyvallah güzel pek çok duygusu var ama bi kadinin bedeninin mahvoldugu en uç nokta. Ve kadinlarin birçoğu bunun farkinda değil. Hadi erkekler de doğursun biraz biz çok taşıdık biz çok doğurduk.
Yok ya eşitlik falan olmasın, olsun diye diye toplumu getirdikleri hale bak. Kim kız kim erkek belli değil artık. Ama regl konusunda öyle haklısın ki. Bir de doğum diyorsun, of evlerden ırak. İstemiyorum ben bir şey ya, regl böyle ise doğum nasıl agrilidir kim bilir. 🥲
Kesinlikle senin dediklerin de doğru. O kadar bitkin ki beynim ikiz dokunsan ağlamaya müsaitim bende..
İşte bu ağlama iç güdüsü bana kendimi öyle aciz hissettiriyor ki... İnsanlara ağla rahatlarsin derim kendime gelince bir kendimi bogmadigim kalıyor ağlamamak için. Doğal taşlar da fayda etmiyor şu an ajshshs sinirimden gülüyorum 😂
Ayniyiz.. acaba doğal taslarimi kırıp mutfak robotundan geçirip un haline getirip çorbaya katıp içsem..😂
Enerjinizi verin ulegn bir işe yarayın 😂😂 Olabilir neden olmasindi sonumuz o ajshshs
😂😂
Toplumun erkeğe yüklediği sorumluluklar direkt sevmediğim şeyler zaten.
Ha, toplum umurumda mı? :D Değil.
Erkeğe yüklenen sorumlulukları benimsemiş gelenekçi ve gerici tiplerden uzak durdukça hayat bana güzel şu an. :D
Toplum iki cinsiyete de ayrı dayatma yapıyor maalesef...
Bazı şeylerin üstünde fazla durup kendimi yıpratmam diye bilirim.
Bide hani belli dönemler oluyor ya fazla duygusala bağlıyorum sürekli birşeyleri bahane edip ağlıyorum 😼 bunu hiç sevmiyorum.
🤧
Cinsiyet ayrımı. Erkeğe tanınan özgürlük kadınlara tanınmıyor. Erkek yaparsa alkış tutulur, kadın yaparsa ayıplanır...
O kadar doğru ki...
Hep güçlü görünmek zorunda olmak, ve hep güçlü olmak zorunda kalmak.
Şefkate ilgiye sevgiye ihtiyacımız yokmuş gibi davranmamız gerekiyor.
Duygusuz muamelesi yapmak çok ağır bir durum cidden ya. Haklısınız o konuda.
Hormonel dengesizlik hemen bunalıma girip çıkabiliyorum ya da birini pıçaklayasım geliyor sonra öpüp sarılmak istiyorum😂
Offf çok tanıdık ajsjshs
Net olarak regl...
Ne yapalım sağlıklı olmanın göstergesi bu da böyle teselli ediyorum kendimi 🌿
Ben de isyan etmemeye çalışıyorum ama çok zor bir acısı var ya...
Tarif edilemeyecek kadar zor hem de :(
Şefkate ve korunma hissine ihtiyacımız yokmuş gibi görülmek ve dahası bunu isteyenin zayıf görülmesi
Bence de çok saçma bu.
Regl olmak
Surekli tüysüz olmak zorundayız sanki farz jdjsjd
Öyle doğru ki ajsjhss
Abaza erkekler diyorum.. onlarla aynı cinsten olduğuma utanıyorum
Cinsiyetinizin yüz karaları yaa
Heee ya hiç sorma 🤦🏻♂️
Pms sendromunun allah belasını versin. İnsan kafasında kurduğu şey için ağlar mı? Nefret ediyorjm ya
Yaaaa 🤧
O kadınlara bir sinyal prenses kendini yorma demek
prenses oldupunu bil demek…
bence güzel bir şey
Aynısını yaşamış olsaydınız görürdüm sizi 😂
Nazlanacak pamuklara saracak bir prensiniz olsa ben de sizi görürdüm
Tatil günü olarak tadını çıkarırdın…. Sen kendine bakamıyorsun bence sbsbsb
Evet o açıdan çok mantıklı 😶
Mantıklıyımdır var öyle huylarım..
😂
Ne olursa olsun evlendikten sonra olsun evlenmeden önce ailen olsun herkese bir şekilde bakmak zorunda kalışımdan nefret ediyorum bir erkek olarak.
Duygusuz olduğumuzu söylerler halbuki en ince fikirli varlıklarız biz değerimizi bilmezler 😏😏😏
Çok sair erkeklerden çıkar. Duygusuz varlıklar olduğunuzu düşünmüyorum ama geneli öyle hissettiriyor. 😂
Ah işte herkes bir zürafa kadar olamıyor ☺️😂
Çok kişi ben gibi olsa boy ortalaması arsa yukselirdi memleketimde ajsjshd 🥶
Herkes uzun olmasın sen uzun ol ki bir farkın olsun zürafacım djdjdjdj 🤭
Fizşkş gücümğzün erkeklere göre biraz daga az olması
Naif olmak.
Bir yerde prenses gibi hissettirsede bir yandan yaşamı zorlaştırıyor.
Kedi köpek gibi kıl tüy dökmek ve ona rağmen kel olabilmek. 😂
Çok şükür sevmediğim bir seyim yok her şeyimi seviyorum
sürekli bir kadını arzulamak. keşke olmasaydı ben de rahat etseydim
Kozmetiğe ve estetiğe harcanan paralar.. Sahteleşti kadınlar ve daha nicesi.
Libidomuz cok yuksek kimileri kizlarin gtune yapisarak kimileri de tek takilip kendini tatmin ederek atlatmaya calisiyor bu durumu ama kotu bir sorun bence
Regl olmak ve fiziksel olarak güçsüz olmamız, sırf bunun için bile erkek olmak isterdim, kadınsan kendini koruman, savunman daha zor
Regl sancısı.. İlaçsız geçiremiyorum ağır olmasa bile konforumu bozmasına tahammülüm yok
Mesela bir kişiden hoşlanıyorum, direk bağlanıyorum benimsiyorum. Bu huyumdan nefret ediyorum. İyi tarafıda var kötü tarafıda 😔
Hiçbir şeyimi sevmiyorum, resmen kadın gibi memelerim var, penisim küçük, tip desen yok boy yok pos yok, ayrıca lordoz hastalığı var yani memnun olacağım hiçbir şeyim yok lanet olsun doğduğum güne
Kabalık, hödüklük, dünya onlarınmış gibi davranmak, saygısızlık, kim olduğunu bilmeden küfretmek ve s.
Listenin sonu yok bu arada
Seviyorum ya iyi ki erkeğim
Ya benim var. Bazı şeyleri kadınlara kaptırmışız. Etek giymek. gibi. :)
Emin ol erkek olmak istemezdim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Sen ayda bir uğraşıyorsun. Ama erkek kafasına göre hareket eden deli ile hergğnuğraşıyor.
Odfff benmde ağlamak hiç güçlü kalamıyorum en nefret ettıgım huyumda bu
Regl olmayı sevmiyorum.
Sevilir şey değil zaten...
kıl tüy mevzuları ile uğraşma kısmı
O artık bana eğlenceli geliyor ajshshs
Benim yok ya canım ben
Ne güzel, canın senle mutluluklar 😂
Zayıflık olarak görülmesi.
Küçümseme anlamında mı?
Aynen
görüşlərə baktım. kəzlar regl söyləmiş. ama yanınızda sozi seven buri olursa regli bile hisetmezler
Ruh hâli değişimleri
sapık sanıyorlar
her erkeği
Gece dışarı çıkamamak
neden sorun olsun ki?
@kafkazlıTalibin çünkü güvenli değil o yüzden söylemiştim
Regl olmak ve duygusal olmak derdim
Kız olmam yeter be 😂
Guclu olamamak :/
Cinsiyetime dayatılma yapılması.
Her yük bizim belimizde her suç bize atılıyor
Hormon karmaşası.