Kişilik & Karakter Karizmatik görünmek için neye ihtiyacınız var? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Dış görünüş, duruş, kişisel özellikler? Cool insanlardan ne eksiğiniz olduğunu düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Herkes çok karizmatik maşallah. :D Karizmatik görünmek için neye ihtiyacınız var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Paraya 1 0 Yorumla
MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Paran varsa her türlü karizmatik olursun , çünkü para yapmak istediğin şeyler için araç istediklerini alırsan istediğin hale bürünürsün 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Karizmatik olunmaz karizmatik dogulur. Sonradan ne yaparsaniz yapin bazilarinda egreti duruyor. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir şeye ihtiyacım yok zaten karizmatik birisiyim 😎 2 0 Yorumla
göçebeherif Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl sürekli glow up sayfaları takip ediyorum ve değişim var. 2 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Karizmanın bana ihtiyacı var benim ona değil 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bir seyimin eksik oldugunu dusunmuyorum. Biri beni seminceke benzetti bugün demekki cekiciyim 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Che Guevara karizmanın sözlük anlamıdır 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Özgüven 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Boyum kısa 🥺🥺 1 1 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl 155 var mısın Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hiç bir şeye 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Paraya
Paran varsa her türlü karizmatik olursun , çünkü para yapmak istediğin şeyler için araç istediklerini alırsan istediğin hale bürünürsün
Karizmatik olunmaz karizmatik dogulur. Sonradan ne yaparsaniz yapin bazilarinda egreti duruyor.
Bir şeye ihtiyacım yok zaten karizmatik birisiyim 😎
sürekli glow up sayfaları takip ediyorum ve değişim var.
Karizmanın bana ihtiyacı var benim ona değil
Bir seyimin eksik oldugunu dusunmuyorum. Biri beni seminceke benzetti bugün demekki cekiciyim
Che Guevara karizmanın sözlük anlamıdır
Kesinlikle
her şey kendini sevmekle başlar..
Eksiğim yok fazlam var taş gibiyim djsj
Özgüven
Boyum kısa 🥺🥺
155 var mısın
Hiç bir şeye
Hiç bir şeye.