Dış görünüş olabilir, karakteristik bir özellik olabilir. Örneklerinizi bekliyorum.

Dış görünüş olabilir, karakteristik bir özellik olabilir. Örneklerinizi bekliyorum.
Tabi ki de küfür etmek.. kötülük yapmak.. yalan söylemek iki yüzlü olmak arkadan iş çevirmek dedikodu yapmak bunlar bana göre aşırı itici.. ve aynı zaman da kendisi gibi olmaması sürekli kendini farklı göstermesi egolu bir insan olması.. bu tür insanlardan uzak duruyorum
Trip ve ilk tanıştığından zamanda kendini olduğundan farklı göstermek herkes kendisi gibi davransa ilk tanıştığında ne ayrılık bu kadar çok olur, ne ihanet, ne de hayal kırıklığı. Neysen o sun. Neden olduğundan farklı gösterir insan kendini. Kendini beğenmiyosun yetersiz görüyorsun ki farklı bi kişilik maskesi takıyosun. Nereye kadar? Olduğun gibi ol seni o halinle sevenler olsun yanında. O halini kabul etmeyecek olanlar için neden kılık değiştiresin kim için değer? Neye değer? Herkes için zaman kaybı.
Katılıyorum
Kadını itici yapan küfürü çekicilik sanması, ağır abi, erkek gibi takılması. Erkeği itici yapan, cimriliği ve parayla hava atması. Bir de ben o paraya nelerini tavlarım, etrafta ne kızlar var muabbeti yapması.
Kesinlikle ben de çok itici bulurum o tarz erkek tiplerini.
Ölü balık gibi boş boş etrafı kesip, yüce dağları ben yarattım tribiyle etrafta volta atan her kadına/erkeğe tüküresim geliyor. Genelde bu tiplerin çoğu, doğdukları memleketten ya da isimlerinden utanıp, ortamlarda ben göçmenim gibi abuk sabuk hikayeler uydururlar. Acınası.
Gerçek göçmenler ne yapsın peki?
Ben göçmenim ama yaşadığım doğduğum memleketi öncelikli söyleyip daha sonra da oraya nereden göçtüğümüzü beyan ediyorum 🙈
Cevap
8Cevap
Erkeğin gevşekliği kadını itici gösteren de küfür...
Ilk buluşmada eski sevgilisinden bahsetmesi, arabam var evim var gibi seylerle övünmesi (gösteriş yapmasi), Magra adam olması.
Kadını
Boş yapması
Gıybet yapması
Erkek gibi konuşması
Kendini beğenmişlik yapması
Lan-man demesi
Her gördüğü güzele/yakışıklıya dibi düşmesi (belli etmemeye çalışsa da)
Ego
Cimrilik
Kaba
Yalan
Bakımsız
Sinir
Bi çok şey var…
Aslında çekici yapan detaylar sanırım daha az benim için… 🤭
Erkeği itici yapan şey laubalilik. Kadını itici yapan şey ise küfür.
Herhangi bir şeye fanatizm duyması direk soğuma sebebimdir
Yaptigi bir seyi yapiormus gibi zannetmesi. Opusuyordur ama boh gibi mesela sanki daha iyisi yok gelistirme ozurlu insanlar. Temizliklere gelmiorum bile
Yerli yersiz davranışlar, akıldan yoksun fikirler ve ısrarcı haller..
Erkeği de kadını da itici yapacak o kadar çok şey var ki yaz yaz bitmez
Karakteri, kişisel temizliği
Yalancı olmak, laubali olmak.
Fake fotoğraflar kullanması
Abazalık
Güvensizlik
egosu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?