Kişilik & Karakter Bir şeyi yapmaktan mı yapamamaktan mı övünürsün? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/rmdImaa3tWw?si=SXCx85WsYjvoaV23Öylesi var ki yumurta kıramıyorum diye övünür. ahahaha😄 Bir şeyi yapmaktan mı yapamamaktan mı övünürsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben övünmem çünkü kendimi övmeyi sevmiyorum.. insanlar överse de sevinirim sadece. ama yaptıklarım başarıdır benim için 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Övünmüyorum ben genel olarak. Neyse o. İnsan kibirli olmamalı. 1 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Övünsün Mollaköy makinaları var artık çat çat kır dök 1 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Becereksiz insan yoktur cahil ve tembel insan vardir 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaptığım şeyden övünmem zaten överler 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. yapmaktan övünürüm 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. hiç övünmem öylesi daha iyi 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Yapmaktan övünürüm tabi ki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben övünmem çünkü kendimi övmeyi sevmiyorum.. insanlar överse de sevinirim sadece. ama yaptıklarım başarıdır benim için
Övünmüyorum ben genel olarak. Neyse o. İnsan kibirli olmamalı.
Övünsün Mollaköy makinaları var artık çat çat kır dök
Becereksiz insan yoktur cahil ve tembel insan vardir
Yaptığım şeyden övünmem zaten överler
yapmaktan övünürüm
hiç övünmem öylesi daha iyi
Yapmaktan
Yapmaktan övünürüm tabi ki.
Övünmem, yapar geçerim.
Yerine gore ikiside