Hak eden veya etmeyen insanları, öfkeliyken veya mutsuzken kırmaktan kaçınır mısınız?

Hak eden veya etmeyen insanları, öfkeliyken veya mutsuzken kırmaktan kaçınır mısınız?

Evet ben elimden geldiğince kırmaktan kaçınırım.. bazen anlık sinir ile bir şeyler söylememek için de sakin ve sessiz kalmayı seçerim.. ama karşımda ki kişi bana kötülük yapıyorsa da kırmaktan çekinmem
Şahsen elimden geldiği kadar bütün insanlara nazik olmaya çalışıyorum ama bazıları o kadar çok şansını zorluyor ki onları kırmaktan başka bir seçenek kalmıyor elimde.
Kaçınırım da hocam şimdi doğruya doğru, bazıları "kır beni recep" diye zorluyorlar. Bazen yüzüne yüzüne haykırmak lazım, hadsizliğini.🤦🏻♀️
Teşekkür ederim efenim
Çok incesin, asıl ben teşekkür ederim :)
İnsanları isteyerek kırmaktan kaçınırım. Lakin haksızlık gibi durumlarda bu imkansız
Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim :)
Cevap
8Cevap
Çok dikkat ederim buna. Hatta kızdığım zamanlarda bile anlamsız bir sabır gelir. Kırmamak adına kelimelerimi dikkatle seçerim 🤦♀️
Kaçınmam kim neyi hakediyorsa karşılığını fazlasıyla alır...
Hak edeni kırmaktan çekinmem.. Bazen de başka şeylere kızıp, hiç hak etmediği halde kırdıklarım oluyor, affola..
Kırılmamak için kırmak gerekebilir gerekeni yaparım.
Kaçınırım, kolay kolay ağır söz kullanmam. Ama hak ediyorsa da geri durmam.
Kalp kırmayı sevmiyorum, ne kalp kırarım ne de kalbimi kırdırırım.
Buna çok dikkat ederim ama onlar kolayca kırıverir beni.
Gerektiğinde kırarım. Bu zamana kadar benden olmasın diye diye olan bana oldu.
İnsanlar her zaman kırılacak bir şeyler buluyorlar, bu yüzden kırmamak için ekstra bir çaba sarf etmem..
Kimseyi kırmam. Kişiliğim gereği böyleyim. Susarım, cevap vermem, umursamam gerekirse.
onlar beni kırsa da ben kolay kolay kimseyi kırmam
Kendim kırılma pahasina
Hak edene hak ettiği gibi davranırım
Genelde evet. Sessiz kalırım.
Yoo canımı yakarsa bile bile kirarim
Evet çok dikkat ederim
Hak edene lafımı söylerim.
Genellikle isteyerek kırmam.
Hayır, gerekeni söyler ve yaparım.
hayır kaçınmam
hak edene kaçınmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?