Farzedin ki 18 yaşınıza bu dusuncelerinizle dönme şansınız var döner miydiniz dönseniz neleri degistirirdiniz?

Farzedin ki 18 yaşınıza bu dusuncelerinizle dönme şansınız var döner miydiniz dönseniz neleri degistirirdiniz?

18 yaşındaki hayalim iyi bir üniversiteyi hedefledim ve oraya iyi bir puanla girdim bölüm olarak mühendisliği sectim belki tıp mı seçseydim dahamı iyi olurdu birde o bölümden tadım yapsaydım ne olurdu diye merak ediyordum o dönemde mühendislik daha revaçta idi
Daha büyümedin gençliği gelecek kaygıları ile maf etme. Yaşamana bak bazı kişilerden uzak dur ve yeni insanları tanımaya bak. Anti depresanını düzenli kullan ve iyileş artı üniversite için hemen acele karar verme. Git bir işte çalış dershane için para biriktir. Güzel bir bölüm yaz öyle hayatına devam et. Bide evine şokben taktır kışın evde yıkanmak zor oluyor 26 yaşında taksitle alacaksın zaten üşenme tamam mı! Hadi işine devam et.
Daha 18 yaşındayım ve maalesef hayat güzel gelmiyor. Yaşamak bile bir yük gelir oldu. Şu an ki halime keşke doğmasaydın diyebiliyorum.
Cevap
10Cevap
Kendini sev derdim sadece
Karşına çıkan ilk kızla evlen ileride namuslu kız bulamayacaksın derdim.
O kıza sakın aşık olma
Hadi gez heryeri djdjd
Doğru yoldasın aynen devam.
Evi terk ederdim
delirebildiğin kadar delir
18 yasındayım hadi söyleyin bana bişeyler 😂
nasıl yani
hee anladım haklısın dikkate alırım bunu 😂🥰
ortasıı
ama daha çok çekingene doğru bunun için söyleyeceğin bir şey var mı?🙂
neden ama cekingen olduğum zamanlar gırısken ol gırıskenken sessiz ol deniyor bende dengemi şaştım😂
doğru da ne bileyim ya yapıyla alakalı sanırım
ortası iyidir ya böyle devam etsem iyiii herhalde
tesekkur ederım bu arada 🌸
Okumak
Kafama sıkardım
Okuma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?