Kişilik & Karakter Hayatınız boyunca kaç kere yalan dinlediniz kaç iki yüzlü insanla tanıştınız? uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevaplarınızı görelim bakalım Güncellemeler+1 yıl Hadi bakalım kimlerin hayatıni maf edenler var Hayatınız boyunca kaç kere yalan dinlediniz kaç iki yüzlü insanla tanıştınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben çok karşılaştım 0 0 Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok fazla oldu yalan dinlemişliğim ve bu da etrafımda hep iki yüzlü insanlar olduğu için oldu 1 0 Yorumla
Ezelben Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Zor yerden sordun bunu saymak imkansız alayı desek nasıl olur 🙂 0 2 Yorumla uslanma +1 yıl Ömer iyi çocuktu aslında Yorumla Ezelben +1 yıl Ama fena bir kusuru vardı insanlara fazla güveniyor du. Ezelll 🙂 Yorumla
sweetysunoo Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Milyon kere ya, geliyor şey diyor ben başka evrene gidebiliyorum kwamim var falan karşındakini bebek filan mı sandın sen Allah'ın ya 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Allah'ım ya Yorumla
kara14ceylan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çok fazla kişi 0 9 Yorumla uslanma +1 yıl En fazla kimden Yorumla kara14ceylan +1 yıl Sevgilim Yorumla uslanma +1 yıl Neler anlattı anlatsana Yorumla kara14ceylan +1 yıl Yaz bana bekliyorum Yorumla uslanma +1 yıl Yazamiyorum Yorumla kara14ceylan +1 yıl Niye Yorumla uslanma +1 yıl Takip at Yorumla uslanma +1 yıl Takip etmediğinden atamiyorum Yorumla kara14ceylan +1 yıl Şimdi yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben çok karşılaştım
Çok fazla oldu yalan dinlemişliğim ve bu da etrafımda hep iki yüzlü insanlar olduğu için oldu
Zor yerden sordun bunu saymak imkansız alayı desek nasıl olur 🙂
Ömer iyi çocuktu aslında
Ama fena bir kusuru vardı insanlara fazla güveniyor du. Ezelll 🙂
Milyon kere ya, geliyor şey diyor ben başka evrene gidebiliyorum kwamim var falan karşındakini bebek filan mı sandın sen Allah'ın ya
Allah'ım ya
kolay güvenmemeli
Saymadım ama çok.
Oturup onu mu sayacaz
Çok fazla kişi
En fazla kimden
Sevgilim
Neler anlattı anlatsana
Yaz bana bekliyorum
Yazamiyorum
Niye
Takip at