Genel olarak her konu ile ilgili düşünebilir siniz...
Ben sonuç odaklı bir insanım. Her zaman sonuç önemlidir. İsteyen kısa yolu seçebilir.
Genel olarak her konu ile ilgili düşünebilir siniz...
Ben sonuç odaklı bir insanım. Her zaman sonuç önemlidir. İsteyen kısa yolu seçebilir.
Sınavlarda gidiş yolu önemli belki üç beş puan fazla verilir. Hayatta da kazandıkların, öğrendiklerin önemli. Bir söz okudum: Hayat çıktığın yolda geçirdiğin süre ve kazandıklarından ibarettir. Varmak değil, yolcu olmaktır asıl mesele" Tam olarak hatırladığım söz bu değildi ama benzer bir anlamı var. Mühim olan yola çıkmış olma ve çabalamak. Maksat varmak değil kendini bulmak olmalı
Thank ⁁ou
Rica ederim ✌️🌹
Bu ne güzel y 😂
Gidiş yolu daha önemli. Sonuç ne olursa olsun en azından insanın içi rahat olur.
Cevap
6Cevap
Bence sonuç önemli. çünkü sonuç istediğimiz gibi olmadıktan sonra çabalarımız boşa gitmiş oluyor.
Doğru.
Sonuç önemli.. Sonu istediğim gibi olmadıktan sonra gidiş yolunun pek bir önemi yok..
Evet. Ama gidiş yolunu yanlış seçersen kahvaltıdan olursun 😂
Neden kahvaltıdan olayım.. 😂 İstediğim kahvaltı olsun.. Gidip en güzelini yaparım.. 😄
Hahaha afiyet zıkkım olsun 😂
Ay insan kendine böyle şeyler söyler mi hiç.. 😂
Sana sana 😂
Yoo kendine dilin sürşmüştür.. 😄
Ahaha yok eminim sürşmedi. 😂
Lütfen ama çok ayıp.. 😂
Banane banane 😄
Bunu yazarken omuzunu da çekip durdun mu.. 🤣 Çocuklar yapar ya hani.. 😂
Ahaha yok 🤣
🤣🤣
Gitmek sorun degil. Sonuc önemli.. Bu ara univ dönemi koreli sevgilim vardi. O bana sonuc ver oglum dedi :P
Gitmeden :/
Ahaha iyi demiş. 🤣
Sonuc önemli, sonu olmayan birsey için adım atmam. mantıksal olarak.
Hedefe giden yolda önemli olan o güzel yolu açmakdır
Sonuç önemli ama herşeyin sonunu düşünen kahraman olamaz 🙂
Ben neticeye bakarım gerisi umrumda değil.
Bence de.
Sonuç önemli bence
Sonuca varmak için her daim gidiş yolu onemli
Nereye gidileceği önemli
Süreç onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar