Arkadaş bu kadınları gerçekten anlamıyorum siz tam olarak ne istiyorsunuz?
Bence sizde ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz
Bence sizde ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz
hayatımızdaki erkeğin hayatımızda birçok rolde olmasını istiyoruz.
şöyle ki;
1 baba rolü.
bir baba kız ilişkisindeki sevgi ve şefkati sizden de bekleriz. ilişkide otoriter olmalı ve bazı yasaklarınızı ve kurallarınızı koymalısınız. hayatımızda sizden akıl alabileceğimizi bize hissettirmelisiniz.
2 abi rolü
bir abi kardeş gibi hatalarımızı sizinle paylaşabilmek isteriz. ailemize ya da çevremize anlatamadığımız durumları sizinle paylaşabilmek isteriz. yanımızda desteğinizi bilmeliyiz.
3 koca rolü
evli olmasak dahi hayatımızdaki erkek tarafından sadakat bekleriz. karşı cinsten arkadaşınız olmamalı demiyoruz ama yerimizin ayrı olduğu belli olmalı. samimiyetin de dozu vardır. kavga edebilmeli ama küs kalmamalıyız.
4 sevgili rolü
bir sevgiliden neler beklenebilirse her şeyi bekleriz.
5 erkek arkadaş rolü
ilişki yaşadığımız erkek aynı zamanda en yakın arkadaşımız olmalıdır. birlikte eğlenebilmeli ve gülebilmeliyiz.
6 kız arkadaş rolü
bu çoğu ilişkide yok sayılıyor ama bazen kız kıza yapılabilecek aktiviteleri sizinle yapmak isteriz. bakım gibi
7 çocuk rolü
bir kadın annelik iç güdüsü gereği size kendi çocuğu gibi davranacaktır. sizin de bu zamanlardan sıkılmak yerine eşlik etmenizi isteriz. arada erkeklik gurunuzdan fire verip bizden yardım istemelisiniz. hatta bir sinemayı bizim ödememize izin verebilirsiniz. sizi gerçekten seven kadın bundan utanmaz.
erkekler bizden ne istiyor bilemeyiz tabi :)
Harika anlattın bi çoğuna katılıyroum ama bir nokta hariç mesela yasak ve kural koyduğumuz zamanda bu seferde babam bana bu kadar karışmıyor beni kısıtlamıyor sen kimsin de böyle diyorsun diyorlar buna ne diycen?
bunun dozu duruma bağlı olarak ayarlanmalı. biraz maçoluk hayatımızda olduğunuzun hissidir bence.
Seven insan o kadar ayarlayamaz ama
canı isteyen öyle güzel ayarlar ki
Alakası yok kadınların geneli fazla sevgi ilgi değer gördü mü şımarıyorlar
erkeklerin geneli de öyle
Gene sizde başlıyor sorun ve bu sorunları halletmek gene sizin elinizde
sorumluluk alamayıp suçu bize atmaya devam ettiğiniz sürece o sorumluluğu alanlar bizleri kazanacak. sorun sizin büyümeyi reddetmiş olmanız. kompleksli tavırlarını bırak ve erkek olmaya başla. ergenlik ve tripler eskide kaldı
Haklı isyan erkekleri de kadınları da ömrümce aşk olayını anlayamadım anlayacağımı da sanmıyorum. Durumlar bu devir de daha da karışık bir hal aldı. İdeolojiler, teknolojinin hızı ve her şeye ulaşılması. Bana bir matematik hocam şunu demiştim lise sonda biri sevdin ikiyi sevdin üçü sevdin dördü sevdin. Şimdi onların en iyi yönlerini düşün hepsinde ayrı ayrı olacak ve birini daha seveceksin onda bunda olan yok onda olan şunda yok şeklinde sürekli o mükemmeli aramakla geçecek demişti. Doyumsuzlaşma durumu bu devride fazlaca var her şey hazır tahammül az. Bende insanlara tahammülsüzüm sevgi bağ kuramam ama aşk konusuna bakarsanız işler karmaşık ama imkansız değil her zaman bir kapıda vardır diye düşünüyorum gönül ilişkisi düşünenler için.
Diğer Kadınları bilmem de ben istedigim şeye sahibim
Ne mutlu sana
Cevap
2Cevap
Para ve tip isterler
Bunu bizde anlamıyoruz.. ama ortak istediğimiz şey şu.. Güven de hissetmek, anlaşılmak, sanki tek kadın o varmış gibi özel hissettirilmek..
güvenmek ve sevilmek istiyoruz ama böyle erkeklerin ya nesli tükendi ya da biz denk gelemiyoruz ama sadık olmak zor olmamalı bi ilişki içinde olunca.
Sen denk gelmemişsin
Buna bir kadın olarak ben bile cevap veremem. Yeri geliyor gündüz ak dediğime gece b*k diyebiliyorum.
En samimi cvplardan bitanesi 😀
Sağolsun arkadaşlar herkes fikrimi belirtmiş ama demek istediğim o yazıkları şeyleri erkekler yapınca da olmuyor beğenmiyorlar eeee o zaman bunlar tam olarak ne istiyorlar 😀
Ha şöyle ya biraz gerçekçi olun 😀
Kadınlara sorma, kadınların gittiği erkeklere bak çok açık değil mi? Kadınlar nevrotiktir onlara sormak saçma olur
Rahat ol bn neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum
Yaslanabileceğimiz bir dal, güvenebileceğimiz bir adam…
Peki neden öyle birini bulunca red ediyorsunuz ya da sonra sıkıloyprsunuz
Tek istediğimiz sevilmek onu da beceremiyorsunuz
Sende beceremeyene denk gelmişsin o yüzden genel konuşma
Hep onlara denk geliyorum nedense
Şansızlık sadece ama inan bu konuda yalnız değilsin
Ahahh ilgi istiyoruz ne olabilir
Peki ilgi görünce neden şımarıp gidiyorsunuz
Sus be ergen herkese sinir oluyorum zaten
Ergen mi abicim sen yaş kaç
Ya oraya 28 yazınca 28 olmuyorsun. Bide zeka seviyenin göstergesi var. Ergensin
Birincisi seni bişiye inandırmak zorunda değilim ve orada ne yazıyorsa odur (28) ikincisi senin canın bişiye sıkılmış belliki kim üzdü seni abicim
Dürüstlük, anlayış, sevgi
Peki bunları gördükten sonra neden bunlarla yetinmiyorsunuz
Yoo yetiniyoruz
Valla kusura bakma ama hiç öylesine henüz denk gelmedim hatta aksine kadınlar öyle erkekleri cepte gördükleri için daha bi kıymet bilinmez oluyorlar
seni istemiyoruz
İsabet olur
Anlayış ve sertlik
yataktami
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?