Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Arkadaşımla konuştuğumuzda sevgilisiyle olan problemlerini bana sık sık anlattıyor konuşulur konu kapanır ama öyle değil konuyu kapatamıyorum ve ben arkadaşlarımla konuşunca gülerim şakalar yapan biriyim bu arkadaşımla konuşurken bisey anlatırken bile gülemiyorum çok sıkıntılı diğer arkadaşım hiç öyle değil birbirimize şakalar ederiz kahkaha atarız ama bu arkadaşım çok negatif enerjimi emiyor dün işim var sonra konuşuruz dedim bugün yine sevgilisiyle problemini anlatıp durdu gına geldi gerçekten hayat enerjimi emiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle insanlardan uzak dur mesafeni koy bir bahaneyle benimde vardı böyle arkadaşim görüşmeyi kestim rahatladım
Şöyle bisey karşındaki insan nekadar kötü günler geçirse bile anlatır ama sürekli hali insanı bunaltıyor
Biliyorum bütün enerjini emip bitiriyor
Negatif, enerji sömüren memnuniyetsiz insanları çevrende barındırma. Hayat zaten zor bir de bunlar zorlaştırmasın.
Negatif insanları hayatınızdan uzaklaştırmanızı tavsiye ediyorum
Yorumlarda biri Umarım sen de kötü gününde olduğunda o da böyle bırakır gider seni yazmış
Umarım sen de kötü gününde olduğunda o da böyle bırakır gider seni
Umarım...
Sürekli sıkıntılarını bahseden biri hakkatten insanı yıpratıyor
Evet öyle ve sevgilime karşı da negatif oluyorum ister istemez
Toxic insan bu öylesinden acele kaç ben kaçtım kurtuldum.
Ona susmasını söyle ve enerjini toplamak için dilan polat-enercii dinle (%100 çözüm)
Uzaklaş enerjini öldürüyor öyle kişiler
Evet ya onla konuşunca enerjim bitiyor bu sefer de sevgilime agresif oluyorum
Bence biraz ölçü koy araya kendin için yani
Evet öyle yapıcam
Arana duvar ör o zaman
Bana sordu sıkıyormuyom diye kalbi kırılmasın diye hayır dedim
Ayrıl kanka bdjjek
Hemen djddjjdska
mesafe koymalısın
Uzak dur yol ver gitsin
Pozitife yönel
Bende aleviyim ama yazamıyorum sana