Kişilik & Karakter Narsistin en yakın arkadaşı nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Platonik sevdiğim kişinin en yakın arkadaşının narsistlik kişilik bozukluğu tanısı konmuş. Ondan soruyorum. Narsistin en yakın arkadaşı nasıldır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. narsisttir oda ya da tam tersi saftiriktir 1 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Narsist; söz geçiremediği bağımlı yapamadığı kimseyi arkadaş edinmez. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl peki ben sevdiğim kişiyle sıkıntı yaşar mıyım. narsist yüzünden Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl kendisi narsist değilse sıkıntı olmayabilir. ama zamanla narsiste dönüşürse bilemem Yorumla
By-TheDiffrence Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Tencere dibin kara seninki benden kara 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Narsist😂 2 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Narsist biri en yakın arkadaşım olamaz 🤔 Yorumla Soran +1 yıl anladım en yakın arkadaşıda ondan etkilenmiş ya da onun gibi olabilir o zaman Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Olabilir ya da tam tersi pasif karakterli biri de olabilir Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl aynen düşman başına. babam yetiyor zaten Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Narsisttir 1 3 Yorumla Just-can +1 yıl Bulaşma knk Yorumla Soran +1 yıl ondan etkilenir mi yoksa onun gibi midir. Sağolasın Yorumla Just-can +1 yıl Onun gibidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
narsisttir oda ya da tam tersi saftiriktir
Narsist; söz geçiremediği bağımlı yapamadığı kimseyi arkadaş edinmez.
peki ben sevdiğim kişiyle sıkıntı yaşar mıyım. narsist yüzünden
kendisi narsist değilse sıkıntı olmayabilir. ama zamanla narsiste dönüşürse bilemem
Tencere dibin kara seninki benden kara
Narsist😂
Narsist biri en yakın arkadaşım olamaz 🤔
anladım en yakın arkadaşıda ondan etkilenmiş ya da onun gibi olabilir o zaman
Olabilir ya da tam tersi pasif karakterli biri de olabilir
aynen düşman başına. babam yetiyor zaten
Narsisttir
Bulaşma knk
ondan etkilenir mi yoksa onun gibi midir. Sağolasın
Onun gibidir
Saftiriktir wleleklwlw