Kadınların yüzde 90'ı sadık, efendi erkek istiyorum diyorlar ama böyle erkeklerden nefret ediyorlar aslında.
Kendi bedenlerini zayıf buldukları için erkekte bunu görmeyi bu yüzden mi istemiyorlar?
Kadınların yüzde 90'ı sadık, efendi erkek istiyorum diyorlar ama böyle erkeklerden nefret ediyorlar aslında.
Kendi bedenlerini zayıf buldukları için erkekte bunu görmeyi bu yüzden mi istemiyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Babasızlıktan o. Genelde babası olan ama babalık yapmayan babaların kızları eksik büyür. Kızlar da bir amaç edinir kendine. Büyüyünce erkekleri iyileştireceğim. Bu yüzden kötü olan erkeklere şefkatle yaklaşır. Zarar görür ama yine de karşısındakini iyileştireceğini düşünür. İyi erkekleri kıskanır aslında. Onlar iyi baba olacaktır ve onun hiç babası olmamıştır.
Anladım. Peki mesela bir kıza babasını çağrıştıran hareketler nelerdir?
Sen nasıl birisin?
İlk buluşmada normal sohbet ediyorum mesela. Soru cevap işte ailenle mi yasiyorsun, abin ablan var mı muhabbetleri oluyor.
Esprili neşeli konuşan iltifat eden biriyim.
Kötü biri olmak için çabalayacaksan böyle bir şey yapma. Hayatına hep sıkıntılı insanları çekersin.
Espri ve iltifatı da azalt. İltifatı çoğu kadın sevmez. Çünkü samimi değil.
Haklısın. Esprili erkeği de sevmiyor sanırım kadınlar.
Bütün kadınlar sıkıntılı bence. Ve kötüyü bütün kadınlar seviyor. Ben de kötü olmayı kafama koydum.
Kullanıp atabilirim bir kadını o yönden sıkıntı yok da, biraz davranislarimi da kötülestirecegim.
Espri ve iltifattan başka neler yapılabilir? Hiç tanimadigim bir kiza ilk buluşmada bağırmam etkileyici olur mu
Tüm bu yazdığın paragrafın saçmalıktan ibaret. Hamurun güzelse bozamazsın. Uğraşma boşuna ve kötü insanları kendine eş olarak seçme.
Saçmalık değil işte. Eş secmeyecegim. Çok kadına hitap edip evlenmeden bağlanmadan cinsellik yasayip uzaklasacagim.
Hamurumda var, eskiden çok daha iyiydim, mesajlara geç dönmekten bile hazetmezdim. Şimdi nasıl manipüle ederim bunlara kafa yoruyorum
Sen gozlemlerini söyle yeter. Mesela ilk buluşmada neler yapabilirim toksik?
Kafa yormak ile uygulamak çok farklı. Sen yapamazsın. :)) Sadece böyle hayal edersin. Olmaz senden, ben insanı kolay tanırım. Kötü anlamda olmaz değil buradaki olumsuzluk.
Kötü de kötü olarak doğmuyor zamanla o hale dönüşüyor. İnsan değişmeden kalsaydı hep ezik kalırdı. 5 sene önceki senle simdiki sen bir değilsin, o yüzden olur merak etme.
Herkesin içinde kötülük vardır. Bazıları onu tamamen yok eder. Sen sevilmek istediğin için o yok ettiğin duyguyu arıyorsun. Baksana daha nasıl olacağını bile bilmiyorsun. 5 sene önce de iyi ve kötüyü ayırt edebiliyordum. Şimdi de. Sen de öylesin. Kötü olabilseydin şu an burada olmazdın. Can yakıyor olurdun.
O duyguyu bulmanın yolu nedir sence? Eğer kötü olunmasaydi iyi oyuncular kötü rolünü yapamazdı.
O duygu var içimizde. Ben okuduğum şeylerin etkisinde kaldığım için öyle oluyor. Lovebombing yapmaya çalışıyorum mesela basta ilgi gosterip birden kesmek falan.
Ama o ise yarayan bir taktik değil.
İlgi verip kesince peşine düşenden mi olur yani? :))) Saçmalama artık. Kızıyorum.
Peki sence kadınların doğasında neden bu vardır? Mesela aşağılayan erkeği neden seviyorsunuz, öyle bir erkek neden sana çekici gelir?
Ben bu bahsettiğin kadınlardan olmadım. Bir eksiklik yaşamadığım için hep güzel insanları sevdim.
Sanırım bazı kadınlar acı çekmeyi seviyor. Yetiştirilme tarzı bu durumun ona normal gelmesine sebep oluyor. Kadın, erkeğe itaatkar olur!! gibi...
Hiç denk gelmiyor biliyor musun, hani diyorum ki belki gittiğim kursta adam akıllı bir kız denk gelir diyorum yok, başka bir yerde yine yok
Kaç yaş aralığındaki kadınlara bakıyorsun?
Ben 27 yaşındayım, genelde 23 yaşlar denk geliyor, yasitim kızlar da aynı, hep s. refsiz seviyorlar maalesef
Bir insanın çevresinde hiç mi düzgün insan olmaz?
Yok maalesef. Annem babam bile sadece mecburen görüştüğüm insanlar.
Ben hiç kimseye büyük hata yapmadım ama dengemi bozdular. Sevilmenin sevmenin ne demek olduğunu iyi bilirim. İyi bildiğim için kötü olmak isteğim. İçimde bir sevgi varsa onu sadece bazen kendim kendi içimde yaşamaya çalışıyorum, kendimi rahatlatmak için
Annen ve babandaki eksiklik neydi?
Sevgi yok onlarda, olgun değiller. Ben ailemdeki tek farklı kişiyim. Kardeşlerimden anne babamdan. Duygusal zekam inanılmaz yüksek.
Yapısal bir şey bu. Karşımdaki insanı hemen anlarım, tek enayiligim "değişir heralde, yok ya öyle değildir" derim.
Önyargılı davranmamak adına girdiğim tüm ilişkilerde sezgilerim beni hiç yaniltmadi, o insanlar hep düşündüğüm gibi çıktı
Sen birisiyle mutlu olamazsın. Çünkü sen mutlu olmak istediğin için ya da sevgi aradığın için var olmamışsın. Bir şeyleri ispatlama derdindesin. Halbuki yalnızlığı da çok seviyorsun. Bazı insanlar sevgi arar ama sevgiden çok uzaktır. Fıtratında sevilmeyi istemek gibi bir düşünce yok. Bu nedenle hayatına güzel insanlar girmiyor. Yanılmıyorum değil mi?
Var arkadaşım. Sevilmeyi istemek fitratimda var.
Yalnızlığı sevsem niye içimdeki duygulardan bikayim ki?
İspatlama derdinde değilim. Birinin yanimda olmasını istiyorum, gerçekten kalbini açmasını. Ama maalesef böyle biri karsima çıkmıyor. İnternetten konuştgum kişiler olmuştu, kurslara gittigim ve konuştuğum kişiler olmuştu.
Sevildikten sonra da eksik hissedecekmişsin gibi.
Senin hatan ne biliyor musun? Bence sende de etikete koymak hastalığı var. Etiketin bir önemi yok. Bilsem ki birisi beni seviyor ki bunu anlarım mutlaka, orada iyileşme ihtimalimi asla ertelemem.
Netlik severim. Yaranın adı ne? Neyin iyileşmesini bekliyorsun?
Teşekkür ederim dinlediğin için, boş ver 🙏🏻
Ne demek. :))
Bugün hayatımda yapmam dediğim şeyi yaptım, daha önceden canımı yakan bir kız vardı. İşyerine gidip dışarı cagirdim ve güzel bir tokat yapistirdim. İçim icimi yiyordu, kendimi çok iyi hissettim, keşke daha önce yapsaymisim
İyi bir şey yapmamışsın. Kötüye doğru gidiyorsun.
Benim canımı çok derinden yaktılar. Benimle dalga gecmisti. Haddini bildirmem gerekiyordu. Ara sıra hep aklıma geliyordu, bir türlü için sogumuyordu. En azından içim soğudu be. Başka birine yaparsa sonuçlarının ne kadar kötü olacağını görmeli herkes
Ama bunu alışkanlık haline getirirsen ya?
Gelirse gelsin. Yapacak bir şey yok, insanları fiziken tehdit etmezsen haddi asarlar cidden. Çok sabretmistim
Bence yanlış yoldasın. Yol karşına daha karanlık insanları çıkaracaktır.
Artık umrumda değil. İçimdeki iyiyi ne kadar öldürürsem o kadar iyidir, iyi olmanın hiçbir faydasını gormedim. Nefret ediyorum iyiliklerimden keşke daha once evire çevire dovebilseydim, çok güzel imkanlarim vardı elimde
Öfken patladı patlayacak gibi. Hep böyle kusar mısın?
O öfke bir şekilde çıkmalı insandan. Mesela içinde ukte kalan şeyler olmuştur mutlaka, onun nedeni iki tokat yapistiramamaktan geçmişte.
Ruhsal adaleti ancak kendin cozebilirsin.
Donanımlı kültürlü birisin. Böyle şeylerle zaman harcamamalısın.
Bence daha iyi kültürlü olmam. Hem gözüm açık hem algilarim. Zaten artık geriye dönmem zor. Hiçbir kadının masum olduğunu düşünmüyorum.
Kadınların olayı 30 a kadar takılacağı adamla 30 dan sonra da evlenip evde zaptedecegi bir adamla evlenme arzusu. Başka bir şey değil. Ben hiçbir kadının erkeğe empati yapabildiğini gormedim.
Freud bile bunu kadının penis kıskançlığı ile açıkladı. Kadınlarin hepsinde gizli bir erkek düşmanlığı var. Erkeklerde olmayan düşmanlığı doğuruyorlar bu yüzden.
Freud bu konuya tekdüze baktı. Bilim de onun bu konu hakkındaki tezini çürüttü. Erkek egemenliğinin ya da kültürünün hakim olmadığı yerlerde bu kıskançlıktan eser olmadığı gözlemlendi. Öğrencisi, (Freud destekçisi bir öğrenci) de penis kıskançlığı ile ilgili araştırmalar yaptı ama bir bulgu bulamadı. Fakat sesi duyulmadı. :))
Bu kıskançlığın sebebi muhtemelen yaşanılan dönemin erkek egemenliği ile geçmiş olmasından kaynaklı. Erkekler de kendini üstün gördükleri için bu kıskançlığa inanıyorlar. Bir nevi zevk alıyorlar. Kadınların tek derdi erkekler kadar bu dünyada özgür olduğunu göstermek.
Masumluğa gelince. Kimse masum değil. Düşünceler, kirli dünyaya göre şekil alıyor ve sadece bazıları daha iyi oynuyor. Tabii deliler hariç. Onlar düşüncelerinden arınmayı başarmış insanlar. Masumiyeti kabul etmek diyebiliriz. Bu dünyadan elini eteğini çekmiş. :))
Şimdi sor bakalım kendine. Bu öfken neden?
Srfsz sevmiyoruz kimi sevsek srfsz çıkıyor
Ben s. refsiz olmadigim için sevilmedim hiç. O yüzden yanlış bu bilgi
Sevilince sende srfsz olursun değişiyorsunuz çünkü
S. refsiz olmayan erkeği erkek gibi görmeyip sans vermediginiz için
Yooo salya sümük ağlamak İçin bence
İlk buluşmada nasıl toksik davranırım?