Kişilik & Karakter Biri susmanızı istediğinde ne tepki verirsiniz? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Böyle de bir fantezim var. d Biri susmanızı istediğinde ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Susarım konuşmam 1 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İstenmediğim zaman zaten hiç bir şey yapmam 1 1 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Benim inadına konuşasım geliyor Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Öpüşelim demek istiyor.. şu görsel iyiymiş 1 2 Yorumla tiredSavitar +1 yıl sahnw bayağı kötü de replik için aldım ya Yorumla tiredSavitar +1 yıl *sahne Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sustursana dermişim dhdhdhhdhf 1 2 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Oooo teşrif ettiniz sonunda :)Mango sever misin Yorumla tiredSavitar +1 yıl Bi başın ağrıyor bi uykun geliyor, eyliyorsun beni sanki 🤔 Yorumla
meliketefrik Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hangi film bu ismi ne tiredSavitar 0 4 Yorumla tiredSavitar +1 yıl The Truman showBen beğendim. Ama farklı bir tarzı var, kuvvetle muhtemel beğenmezsin gibi. Yorumla tiredSavitar +1 yıl Ha bu arada romantik film değil he ben günün anlam ve önemine uyuyor diye aradan cımbızladım. Aldanma sakın. Yorumla meliketefrik +1 yıl Timamm teşekkür ederiiimmm romantik film sanmiştim bende ama sonra bi bakarim yine konusuna felan Yorumla tiredSavitar +1 yıl Rica ederim Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Ağlarım 🥹 0 4 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Yorumla Lipia +1 yıl Sustum Yorumla tiredSavitar +1 yıl gözyaşların iki çeşme olmamalı mıydı Yorumla tiredSavitar +1 yıl #ikigözünikiçeşme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Susarım konuşmam
İstenmediğim zaman zaten hiç bir şey yapmam
Benim inadına konuşasım geliyor
Öpüşelim demek istiyor.. şu görsel iyiymiş
sahnw bayağı kötü de replik için aldım ya
*sahne
Sustursana dermişim dhdhdhhdhf
Oooo teşrif ettiniz sonunda :)
Mango sever misin
Bi başın ağrıyor bi uykun geliyor, eyliyorsun beni sanki 🤔
Hangi film bu ismi ne tiredSavitar
The Truman show
Ben beğendim. Ama farklı bir tarzı var, kuvvetle muhtemel beğenmezsin gibi.
Ha bu arada romantik film değil he ben günün anlam ve önemine uyuyor diye aradan cımbızladım. Aldanma sakın.
Timamm teşekkür ederiiimmm romantik film sanmiştim bende ama sonra bi bakarim yine konusuna felan
Rica ederim
Ağlarım 🥹
Sustum
gözyaşların iki çeşme olmamalı mıydı
#ikigözünikiçeşme