Kişilik & Karakter Sevimli misin sevimsiz mi? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizi sevimli mi bulurlar sevimsiz mi? Bu hayatta en sevimsiz şey nedir? Sevimli misin sevimsiz mi? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Açken yemek önüme gelince sevimli oluyorum ben bir tek 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben sevimli olduğumu düşünüyorum tabi ki de.. 0 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kozmosun senden mahrum kalması insanlık tarihindeki olup olabilecek en sevimsiz şeydir doğrusuuzay zamanı görüyorum, güzel manzara 0 1 Yorumla tiredSavitar +1 yıl DipnotBahsi geçen özne şudur. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim kdldl Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası karşındaki insanı onunla olan samimiyetine göre değişir anlaşabildiğim insana sevimli olurum gıcık olduğun insanın nefret edecek olur 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Tam fotonun sevimli biçimde sana ait olduğunu düşünürken, arkadaki detay ile yükselen heyecanım indi 😅 0 0 Yorumla
Keremm_88 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Kendik diye demiyorum çok sevimli ve çok sempatikim😊 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Her zaman sevimli olduğumu söylerler ama bana bi faydası yok 😐 0 1 Yorumla askn_34 +1 yıl Sevimli olmanın faydası olmaz mı Yorumla
Ziya007 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Sevimli olan sevimli, sevimsiz olan sevimsiz bulur. 0 0 Yorumla
benolaff Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yavrunun petshopdan hayvan mi seviyorsun bu nasıl soru 😂aq 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Aşırı sevimliim hemen isinir yeni tanıştığım biri 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Sevimli olduğumu derler. 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Sevimliyimdir ya... 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çok sevimli bulurlar beni 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sevimsiz 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. sevimliyimdir 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Bilmiyorum. 0 3 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Ne demek bilmiyorum 😂 sevimli yazman gerekiyordu Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl 😂😂 Olsun sen yazdı odaa olur Yorumla umeyirarsln +1 yıl 😂😂 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevimsizim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. sevimsiz. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevimsizim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Açken yemek önüme gelince sevimli oluyorum ben bir tek 😂
Ben sevimli olduğumu düşünüyorum tabi ki de..
Kozmosun senden mahrum kalması insanlık tarihindeki olup olabilecek en sevimsiz şeydir doğrusu
uzay zamanı görüyorum, güzel manzara
Dipnot
Bahsi geçen özne şudur. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim kdldl
Açıkçası karşındaki insanı onunla olan samimiyetine göre değişir anlaşabildiğim insana sevimli olurum gıcık olduğun insanın nefret edecek olur
Tam fotonun sevimli biçimde sana ait olduğunu düşünürken, arkadaki detay ile yükselen heyecanım indi 😅
Kendik diye demiyorum çok sevimli ve çok sempatikim😊
Her zaman sevimli olduğumu söylerler ama bana bi faydası yok 😐
Sevimli olmanın faydası olmaz mı
Sevimli olan sevimli, sevimsiz olan sevimsiz bulur.
Yavrunun petshopdan hayvan mi seviyorsun bu nasıl soru 😂aq
Aşırı sevimliim hemen isinir yeni tanıştığım biri
Sevimli olduğumu derler.
Kişiye göre değişir. d
Sevimliyimdir ya...
Çok sevimli bulurlar beni
Sevimsiz
sevimliyimdir
Sevimsizim
Baya sevimliyim
Bilmiyorum.
Ne demek bilmiyorum 😂 sevimli yazman gerekiyordu