Selam, mutlu cumartesiler.. yapmaktan zevk aldığınız, keyif aldığınız neler var? Akşam sahilde yürüyüşler çekiyor canım🖤

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, mutlu cumartesiler.. yapmaktan zevk aldığınız, keyif aldığınız neler var? Akşam sahilde yürüyüşler çekiyor canım🖤

Spor yapmak gezmek, başka ne vardı 🤔 çalışmak 😄 günlük olarak çalışıyorum ama işte şimdi iş son buldu bir daha Nisan da başlayacak 🤷♂️
Müzik dinlemek kitap okumaktan da hoşlanıyorum, ama şimdi ekpss ve üniversite sınavına çalışıyorum inşAllah kazanırım ikisini de 🤲🤲
Yapmaktan hoşlandığım keyif aldım şeyler çok fazla var ama bunun belirlenmesini yaparken ilk başta o anki ruh halim havanın durumu bir şeyler ertelemiyorum her şey açık oluyorum genelde yani en basitinden sabahleyin erken kalkarak portakal suyumu içtikten sonra bisiklete binmek sahilde o deniz havasını almak sonra bir yerde mola verip gevrek peynir bir bardak çay içmek denize dolaşan martılara ekmek atmak elinden ekmeği yemesini sağlamak daha da iyi olursam güzel bir kitap okumak sahilde ya da kelime bir resim defteri alıp karakalem çalışması yapmak müzik dinlemek aynı anda sabahleyin çok güzel oluyor klasik müzik dinlemek ayrı bir keyif bir vivaldi dinlemek çok zevklidir. Dostlarla arkadaşlarla beraber yemek yemek özellikle sahil kenarında balık ekmek yiyerek sohbet etmek akşamları canlı performans şarkı söylemek orkestra ile beraber işimi çok seviyorum biyoenerji alanında çalışıyorum masaj yapıyorum ve insanlara faydalı olmak bu açıdan şifa vermek keyifli oluyor bunlar sadece birkaçı anlatmak istediklerim evimde olmayı çok seviyorum elimde spor yapıyorum havuza giriyorum tenis oynuyorum masa tenisi oynuyorum jimnastik yapıyorum aletlerle çalışıyorum evimde de çok mutluyum. Bunların hepsi aslında birer bahane hayatta en önemli şey insanın kendine sağlıklı mutlu ve huzurlu hissetmesi bunlardan bir tanesi olmadığı takdirde neye sahip olursanız olun yaşadığınız hayatın hiçbir anlamı önemi kalmıyor ve de en önemlisi geçmişin muhasebesini yapıp geleceği çok planlamadan o an keyif alabilmek yaptığınız her şeyden çünkü geriye dönüp baktığınızda ve bu dünyadan gittiğinizde her şey olduğu gibi kalıyor tek kalan şey ne yaptınız ne ettiniz ve nasıl yaşadığınız gerisi boş bana göre o yüzden hayatınıza aldığınız arkadaşlarınızın doğru insanlar olduğuna emin olmanız az ama öz insan toplulukları ile arkadaş olmanız en doğrusu çok arkadaşım var ama iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar da her konuda destek alabileceğim bir telefonumu yanımda olabilecek ve her şeyimi halledebileceğim her konuda dostlara sahip olabilmek onların güzel enerjileriyle hayata bağlı olabilmek kendinizi sevin her şeyi sevmekle başlar kendinize saygı duyun saygı duymak kişinin kendisine bakımları ile temizleriyle kıyafetiyle karşındakine saygısıyla yürür. Yaşam bir illüzyondur Beni unutmayın etme bulma dünyasıdır ne yaparsanız bunu rövanşını mutlaka alıyorsunuz ilahi adalet var tabii herkese inancı farklıdır Ben bir şey yorumlayamam ama İlahi Adalet her zaman tecelli ediyor. En önemlisi samimi ve de dürüst olun önce kendinize sonra karşınızdakini sevdiklerinize sahip çıkın size iyi gelecek olan insanları hayatınızda bulundurun bunları yaptığınız takdirde yapmaktan hoşlandığınız ve keyif aldınız ne olursa olsun mutlaka zevk alacaksınız ve de şunu unutmayın hiçbir kimseye hesap vermek durumunda değilsiniz hesabı önce kendinize sonra yaradana vereceksiniz. Gece yattığınızda huzurla başınızı yere koyacaksınız.
🙄Eline sağlık
Hayir onemli degil. Birazdan okuyacagim
Becerebilirsem müzik üretmenin verdiği keyif hiçbir şeyde yok benim için. Dinlemesini söylemeye gerek yok. Ateş yakmak iyi gelir keyif verir. Üstünde bir şeyler pişirip yemek zevk. Bazen yürümek. Ormanda ağaçların yaprakların çalıların hışırtılarını dinlemek bide tatlı tatlı esiyorsa. Denizi izlemekse dinginleştiriyor ama sanki tan ortasındaymış gibi olan bi noktadan uzun bi iskelenin sonundan mesela. Buram buram iyot kokusu martılar ciyaklamarı süzülüşleri dalga sesi köpürmeler. Fark ettim de doğaya ne kadar hasret kalmışım.
Kitap okumak dizi izlemek ve olabildiğince insanlar dan uzak durmak ne kadar az insan o kadar çok huzur bu insanlar dan nefret ediyorum ya insan Kendi ırkından nefret eder mi evet ben igreniyorum ve nefret ediyorum
Cevap
21Cevap
Sevdiklerimi gıcık etmekten keyif alıyorum :D
Doğada bulunmak,
Deniz kenarında yürümek, denize girmek veya deniz manzarası olan bir yerde oturup çay kahve içmek,
Alışveriş yapmak,
Makyaj yapmak, makyaj videoları izlemek,
Moda, kombin videoları izlemek, kombin yapmak,
Kedi videoları izlemek, kedi sevmek, hayvan beslemek,
Yemek yemek, kahve içmek, tatlı yemek,
Film, dizi izlemek,
Çizim yapmak,
Müzik dinlemek,
Kişisel gelişim ile ilgili şeyler dinlemek.
Haftasonu Beşiktaş kadıköy vapurundaki dalga kokusu ve dalga sesleri , bide dedikodu kahvesi severim @inciitanesiii ile 😈😅
Dedikodu hiç sevmem jwjsjs yersen😂dalga sesi.. vapurun o iğrenç kornasi bile oy oy jsjsjs
Mutlu cumartesiler 👋😊 Bilgisayardan resim video düzenlemek çok keyifli.
Foton değişmiş tanıyamadım jsjsjs
Olmuş
😂
Gezmek kedi sevmek 😂
Kedilerle gezmek🐈🚶♂️
Aynen öyle
1 saatlik işim var. Mısırımı patlatıp dizi izlemek istiyorum. Yeni şeyler öğrenmek keyif verici benim için. Bugün ne öğrenirim bilmiyorum 🤷♀️
Kitap okumak evcil hayvanimla vakit geçirmek
Aburcubur dizi keyfi
Gazete okumak sevdiğim konularla alakalı köşeleri satır satır okumak büyük bir zevk.
mesajlaşmaktan keyif alıyor kendimi yansıtabiliyorum
şehir dışında ıssız bir yerde manzaraya karşı aracımı çekip yüksek sesle müzik dinlemek
Maç izlemek mangal yapmak sevdiklerimle uğraşmak konuşmak
Tek başıma yürüyüş yapmak
+ ağlamak :D
+ olmayacak şeylerin hayalimi kurmak 😃
Hayaliniiii* (beddua etme)
İlla ağlatacam mı diyorsun
😅 konumuz ağlatmak
Var mı yok mu 😅
Zaliiimsin anladık 😅
Bu hayalin hayal olarak kalacak :D
Bi bardak su içmekn
Çok masrafsız
Kimseyi masrafa sokmayayım ayıp olur 🥲
Bura nere Avcılar Sahile benziyor
Evet.
semtdaş çıktık. d Bi ara sahilde baya yürüyüş koşu yapardım da sonra birleşmiş milletler kampına dönünce saldım oraya :D
Biraz geç saatlerde sakin oluyor
En keyif aldigim sey karsi cins ile yaptiklarim
Ben sahil bekçiyim ve iş bittiginde sahilde iciyom bu hoşuma gidiyo
Fitness, oyun oynamak, güreş falan
Uyumak ve kitap okumak
Bisiklet sürmek
Evde yalnız müzik dinlemek
Müzik dinlemek köpek gezdirmek
Yürüyüş, mangal rakı, müzik ve hız.
Dans etmek, eğlenmek, gezmek
şu an vapurda tam boğazın ortasındayim
Kıskanmadım