Kişilik & Karakter Sabahları nasıl uyanıyorsunuz? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hava her ne kadar sisli olsa da yine cıvıl cıvıl uyandık😌☕️🙃 Sabahları nasıl uyanıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben sabahları yorgun bitkin halde uyanıyorum sigara ve kahve anca kendime getiriyor beni.. sonra da şarkı dinliyorum veya spor yapıyorum 1 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Her ne kadar Kasım ayında olsak ta yaz aylarını aratmayan sıcak bir güne cıvıl cıvıl uyanamadım maalesef :D 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Sağlık olsun 🦋 Yorumla dmrrosmnn +1 yıl 😊😊 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Beylee 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Tatlı şey 😍 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl 😍 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Günaydın 🤗 uykumu almış bir şekilde uyandım şükür o bana yeter ☘️ 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Iyi akşamlar 🤭😘 Yorumla Pisagorun_Teoremi +1 yıl İyi akşamlar 🤗💜 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Dilan gittiğinden bu yana enerjimiz yerlerde. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Böyle bir niye ılen niye ulen diye kalkıyorum) 1 0 Yorumla
ՏıɾӀɑɾıղ_Eƒҽղժisi Takip Et Xper 1 Yaş: 102 +1 yıl Efendim daha uyumadım yeni yatacağım gecem gündüzüm belli değil, çünkü gece çalışıyorum 1 3 Yorumla Melioraa +1 yıl Iyi uykular o zaman Yorumla ՏıɾӀɑɾıղ_Eƒҽղժisi +1 yıl Teşekkür ederim sağolun..Sizede güzel bir gün olmasını diliyorum, satırlarıma burada son verirkenSaygıyla selamlıyorum esen kalın.. Yorumla Melioraa +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ruhum parti havasında 💃🥳 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Süper 😄🥳 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Asabi, küfürbaz, düşük enercili.. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kabusa veya inşaat seslerine uyanıyorum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kötü uyanıyorumçünkü erken kalkmam lazım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl gülümseyerek 🙃 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Çok tatlı ☺️
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yastığa yumruk yorgana tekme duvara kafa atarak 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hep uykulu 1 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Mutsuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben sabahları yorgun bitkin halde uyanıyorum sigara ve kahve anca kendime getiriyor beni.. sonra da şarkı dinliyorum veya spor yapıyorum
Her ne kadar Kasım ayında olsak ta yaz aylarını aratmayan sıcak bir güne cıvıl cıvıl uyanamadım maalesef :D
Sağlık olsun 🦋
😊😊
Beylee
Tatlı şey 😍
😍
Günaydın 🤗 uykumu almış bir şekilde uyandım şükür o bana yeter ☘️
Iyi akşamlar 🤭😘
İyi akşamlar 🤗💜
Dilan gittiğinden bu yana enerjimiz yerlerde.
Böyle bir niye ılen niye ulen diye kalkıyorum)
Efendim daha uyumadım yeni yatacağım gecem gündüzüm belli değil, çünkü gece çalışıyorum
Iyi uykular o zaman
Teşekkür ederim sağolun..
Sizede güzel bir gün olmasını diliyorum,
satırlarıma burada son verirken
Saygıyla selamlıyorum esen kalın..
Teşekkürler 😄
Ruhum parti havasında 💃🥳
Süper 😄🥳
Asabi, küfürbaz, düşük enercili..
Kabusa veya inşaat seslerine uyanıyorum.
kötü uyanıyorum
çünkü erken kalkmam lazım
gülümseyerek 🙃
Çok tatlı ☺️
Yastığa yumruk yorgana tekme duvara kafa atarak
Normal
Yorgun
Hep uykulu
Mutsuz
Yorgun dhdn