Kişilik & Karakter Kendinizde Sevmediğiniz Özellikler Nelerdir? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Vicdanımı Sevmiyorum...😒Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin. Kendinizde Sevmediğiniz Özellikler Nelerdir? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendim de sevmediğim özellik inatçılık ve iyi niyet 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Kendimde sevmediğim şeyler yok, hepsi beni ben yapanlar ve hepsine bayılıyorum 😌 1 2 Yorumla bribón +1 yıl 😅💕 sen kuzusun zaten sevilmeyesi bir yönün olamazz Yorumla Milky7way +1 yıl 😍😍🧡🧡 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Çok faşistim. Bi kere silip ayrıştırdığım birini ömür boyu her şekilde b. ka sokuyorum 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hırslandığımda kimseyi dinlemem sadece düz düşünürüm bunu hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. şu sıralar agresif olmamı sevmiyorum. sakin, normal biri olmak istiyorum her zaman 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Say say bitmez 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Peşin hüküm verebiliyorum bazen. 1 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Aynı hatayı sürekli yapmak 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hala yaşamaya devam etmeye çalışmak hay başlicam 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Çok gevezeyim 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendim de sevmediğim özellik inatçılık ve iyi niyet
Kendimde sevmediğim şeyler yok, hepsi beni ben yapanlar ve hepsine bayılıyorum 😌
😅💕 sen kuzusun zaten sevilmeyesi bir yönün olamazz
😍😍🧡🧡
Çok faşistim. Bi kere silip ayrıştırdığım birini ömür boyu her şekilde b. ka sokuyorum
Hırslandığımda kimseyi dinlemem sadece düz düşünürüm bunu hiç sevmiyorum
şu sıralar agresif olmamı sevmiyorum. sakin, normal biri olmak istiyorum her zaman
Say say bitmez
Peşin hüküm verebiliyorum bazen.
Aynı hatayı sürekli yapmak
Hala yaşamaya devam etmeye çalışmak hay başlicam
İnat olmamı sevmiyorum
Asir duygusal ve empat olusum
Duygusallık
Aşırı iyi bir vüdum var
Çok gevezeyim 🤣