Kişilik & Karakter Sisteminden söküp atamadığın neler var? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hee türlü sistem düşünebilirsiniz. Mesela sinir sistemi😬Ks sistemi 🤪 Sisteminden söküp atamadığın neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sistemi söküp atamazsam s.. kip atıyorum ben ahsha 2 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂zuhahahaba HeartofFire +1 yıl 🤣🤣
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. benim söküp atamadığım bir şey yok.. sadece bir türlü geçmeyen düzelmeyen şeyler var ki onları da zaten sistem dışı bırakıyorum :D 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ülkede sistem yok bizde olsa ne olur olmasa ne olur... Eşek bile olamayacakların kıçı koklanan yerde sistem olmaz. 1 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu sıralar çok duyurorum bu sisiem kelimesini. dİçimde ukte kalan şeyleri 1 1 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Bir de kurşunu cıvayı atamıyorum içimden dkldk Yorumla
Duygusalmrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Yine googleden foto bulmuşsun ayı 😂 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sensin ayi😄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayy smegg ayy sandalye negzel 😀 senin ev mi 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Evet benim evim merakettimmişte +1 yıl harika dizayn MaşaKocaAyıı +1 yıl Mimarım ben
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey yok. 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. para sistemi 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂onu kimse atamaz Yorumla Adanus0101 +1 yıl Ben atıyorum hesapş özeti olarak her ay geri geliyor Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Demli ve manzaralı kaçak çayım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Sinir 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl At hemen bi tarafindan. İyide sinir sisteminden neyi atamiyon🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sistemi söküp atamazsam s.. kip atıyorum ben ahsha
😂😂😂zuhahahaba
🤣🤣
benim söküp atamadığım bir şey yok.. sadece bir türlü geçmeyen düzelmeyen şeyler var ki onları da zaten sistem dışı bırakıyorum :D
Ülkede sistem yok bizde olsa ne olur olmasa ne olur... Eşek bile olamayacakların kıçı koklanan yerde sistem olmaz.
Bu sıralar çok duyurorum bu sisiem kelimesini. d
İçimde ukte kalan şeyleri
Bir de kurşunu cıvayı atamıyorum içimden dkldk
Yine googleden foto bulmuşsun ayı 😂
Sensin ayi😄
ayy smegg ayy sandalye negzel 😀 senin ev mi
Evet benim evim
harika dizayn
Mimarım ben
Hiç bir şey yok.
para sistemi
😂onu kimse atamaz