Kişilik & Karakter Klavyeye bakmadan anlamlı bir cümle yazabilir misin? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yazabiişie misshelendim Güncellemeler+1 yıl klayebeye bakkmadajd dedim ya bakdmadan ndebne bakarkal yazoeyrsunoz Klavyeye bakmadan anlamlı bir cümle yazabilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. evet tagbi ki de yazabilirim.bu kadar oldu 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl zaten hep bakmadan yazıyorum. üstteki tahmin kutusu çok yardımcı oluyor. bunu öyle yazdım mesela 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Klavyeye bakarak yazamıyorum ki bakmadan yazayım 😂😂 0 4 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl neden hızlı yazamıyor musun? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Hayır parmaklarım biraz kalın yanlış harfler basıyorum sürekli Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl klavye q mu? F mi? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Q klavye Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karakarakediler kaynanama ne dediler 1 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet aşko beb sğrekli tekefona bakab bşrş olaran bu kojuda. Udtayım. Sebş segiyorum mm💋💋💋😔💋😘😘 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. yazzmihofim (yazamıyorum dicektim 😂) 0 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl gayet iyi yazmışsın Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazabilitim (bakmadan yazdım hahahah) 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl harflerin yerini bilince kolay olıyuor Yorumla Merveniizzz +1 yıl Evettt Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. yzarım tabi mesela bunu klavyeye bakmadan yazdım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. “Bakmadan yazidm” olduğu gibi yazdım 😀 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl klavyeye bakmadan paragraf bile yazarım 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben zaten klavyeye bakmadan yazıyorum her şeyi 0 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Sen degerlisin 0 1 Yorumla Adembozkurt +1 yıl Önemli olan bakmak veya bakmamak değil aklından geçeni yazmak Yorumla
tuba9726 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Merhabalar 0 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl size de efendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet tagbi ki de yazabilirim.
bu kadar oldu
zaten hep bakmadan yazıyorum. üstteki tahmin kutusu çok yardımcı oluyor. bunu öyle yazdım mesela
Klavyeye bakarak yazamıyorum ki bakmadan yazayım 😂😂
neden hızlı yazamıyor musun?
Hayır parmaklarım biraz kalın yanlış harfler basıyorum sürekli
klavye q mu? F mi?
Q klavye
Karakarakediler kaynanama ne dediler
Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın
Evet aşko beb sğrekli tekefona bakab bşrş olaran bu kojuda. Udtayım. Sebş segiyorum mm💋💋💋😔💋😘😘
yazzmihofim (yazamıyorum dicektim 😂)
gayet iyi yazmışsın
Yazabilitim (bakmadan yazdım hahahah)
harflerin yerini bilince kolay olıyuor
Evettt
yzarım tabi mesela bunu klavyeye bakmadan yazdım
“Bakmadan yazidm” olduğu gibi yazdım 😀
Yazayım evet anlamadım ki
klavyeye bakmadan paragraf bile yazarım
zoma giteb bin nsfjtrgj 😂😂😂
Ben zaten klavyeye bakmadan yazıyorum her şeyi
Sen degerlisin