Bu terslikte bir iş var dediğiniz ne var? Elimdeki kağıdı çöpe atayım derken karşıma çıkan manzara :D

Bu terslikte bir iş var dediğiniz ne var? Elimdeki kağıdı çöpe atayım derken karşıma çıkan manzara :D

Ben bunu hayata karşı diyorum her zaman :D yani bu hayatın tersliğinde bir iş var diyorum hep.. ama resim de komikmiş çevirmek yerine üstüne atmışlar..
İki adım ilerideki çöpe attım ben :D
İşte bazı insanlar senin gibi düşünceli değil :D
Bir sarhoş gecenin bir vakti zavallı konteynıra çarpmış.. tersi dönmüş.. eli boşta kalanlar oracıga atıvermiş.. Senaryo ancak bu şekilde olabilir... Biri cimere yazana kadar o öyle kalır 😊 Nasrettin Hoca olaydı bir el atardı..
Bu terslikte tabiki iş var. Şimdi temizlik görevlileri gelecek konteynerı geri çevirecek, ortaya dökülenleri süpürüp çöpleyecek. Al sana o terslikten bi sürü iş çıktı 😂
Çöpü ters çevirip üstüne çöp atmışlar evet terslik var iş de var ama ben sana soruyorum benim tersliğime salça olmayınız hanımefendi :P
İşte hayatta ki şansım suya gitsem su kuruyor sıra bana gelince makina arza yapıyor şanslı olduğum tek şey ıslak mendil bir tane çekince 10 tane çıkıyor
Cevap
3Cevap
Devir çok ters gidiyor çok... Nereye gittiğimiz belli değil. Şu çöp konteyner o şu an hayatımdan daha dik ve ters duruşa sahip, kral ya.
Kendi halinde takılıyor kendi normalini yaratmış adam :D
Konteynerdan bahsediyordum :D
Ya amuda kalkmış ne ayağı yere basması :o
https://www.youtube.com/shorts/0BmY9R8Cpr4
Demek öyle, konteyner abimi de. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
Herkes gibi yapsaydın bro.
Üstüne bıraksaydın sende 😂
Ben herkes miyim bro :o iki ilerideki çöpe attım :O
Onu o hale getiren ne yaşamış acaba 🤔
lan damacana olayı olmasın da :D
Terslikte iş olur mu onu düşünüyorum 🤔 yoksa terslik çok
hep işte mi terslik olacak o. O
Birini üzdün demek işin ters gidiyor
Deveye sormuşlar neren eğri diye.
Bir sürü 😅😅
öyle olmaz örnek ver
😅😅😅şaşırmadım