AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yumuşacık vede pürüzsüz🙂
Yer çekiminin az olduğu bir yerdesin o halde) ne mutlu
Emeklerimin karşılıksız kalmasını düşünüyorum
Zor bir durum. Ne söylesem eksik kalır. Allah yardımcın olsun.
Sağol, okurken yks ye tekrardan hazırlanıyorum böyle yürüyeceğim bir süre
Huzurlu..
Elhamdülillah
Nötr
Bu kapasiteye bir gün ulaşacağım. Hep dalgalı benimkisi
Yorgun bitkin uykusuz sen nasılsın😂
Umutluyum, aydınlanmış gibiyim. İnsan kendini anlayan birbirlerini tanıması ne güzel. Çekip alıyor insanı olduğu halden. Yorgun olup uykusuz olmak biraz zor gibi) yorgunluk kalpte değilse tabi
Yok benimki fiziksel yorgunluk 🤦
Uykusuz kalmanız için daha fazla sebep var deyip bağlayayım mevzuyu. Umarım atlatırsınız.
İnşallah
hissiz..
Bu hal fena.
Yaşlı
Ne neden yorgunsun bu derece?
Çünkü atanamadım aileme yüküm.
Bu dünyada sadece Allah'a yük olmazsın. Bir kendini üzüp kırıştirma bedenini, ağartma saçını. Bu da her şey gibi geçecek inşallah.
Nasıl gécecek. Uğraşıyorum ama para sıkıntısı vicdanımı rahatsız ediyor
Yaşam şartlarını, aile durumunu bilmiyorum tabi geçici olarak bölümünüzle alakalı bir şey yapabilirsiniz belki. Ya da geçici olarak part time bir iş.
Denedim. Kendi mesleğimle alakalı bulamıyorum çunkü başvurularim boşa gidiyor. Araya torpil koymayanı almıyorlar maalesef. Daha basitbir iş yapmayıda denedim. Aşağılanıp bağirilıp cağıŕılmak gururumadokundu bırakmak zorunda kaldım. Birde ordakiler benim için okusaydın böyle olmazdı dediler. Diyemedimki okuduğum halde buradayım.
İşin içinden çıkamıyorsan, ne yapacağını bilemiyorsan denediğin halde. Dua'dan başka neyimiz kalır ki. Eğer uygunsan güzel bir namaz ve dua edebilirsin ki Müslümansan. Ben de birazdan yapacağım. İnşallah bu da aşılır. Yüklenme yüreğine olur mu, güzel günler çok uzakta değil.
Duasız nefes dahi almam. Güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim. Tek dayanağim bu zaten. Eğer inancım olmasaydı çok vazgeçmiştim kendimden. Dünya hayatı çok acımasız zalim ve can yakıyor. Özellikle insan incitmemeye kırmamaya yanlıştan uzak durarak yaşamaya çalışırsa çekilmez bir hal alıyor. Ahir zaman derler ya oyle bir çağ ki doğrular yanlış, yanlışlar doğru kabul görüyor. Böyle bir dönemde akıl sağlığını kaybetmemek dahi bir başarı. Ya da belki ben abartıyor ve uyum sağlayamıyorumdur bunlarda bahanemdir bilemiyorum. En azından çabalıyorum yüzüm ak kalması için.
Hassas kalpler için dünyada yaşamak zulümdür. İyiyle kötü bir arada olursa mutlak iyi zarar görüyor. Elbet bu da imtihandır, Allah böyle istiyor, test ediyor. Elhamdülillah imanına şahit olmak ne güzel. Bu da geçer ya hu! Hayırlı geceler dilerim.
Eyüp peygamber geliuor aklıma sınav denilince. Geçer mi bilemem ama her zaman tek gerçeğe inancım sonsuz. Hayırlı geceler sizede.
Geçer, geçer. Allah Eyüp'ün (as) sabrindan ve imanından nasip etsin size de.