Eski degilimde 1-2 yıl önce. Acaba çalıştığım yerle mi alakali. Daha enerjik güler yüzlü duruyorum fotolarda. Şimdi foto çekmek bile istemiyorum. Daha dişil enerjim yüksek duruyor. şu an düşük olduğunu hissediyorum.
Ne etkili acaba bunda
Eski degilimde 1-2 yıl önce. Acaba çalıştığım yerle mi alakali. Daha enerjik güler yüzlü duruyorum fotolarda. Şimdi foto çekmek bile istemiyorum. Daha dişil enerjim yüksek duruyor. şu an düşük olduğunu hissediyorum.
Ne etkili acaba bunda
Yaşlanıyorsun ve hayatın getirdiği sorumluluklar omuzlarına her geçen gün daha çok biniyor, sadece sen değil, aslında farkında olmadan bir çoğumuz aynı duruma geliyoruz, bu meseleyi daha dün lise grubumuzla konuştuk, grubun en neşeli en hızlı en komedi adamı olarak görülen "ben"im için arkadaşlarımın söyledikleri üzdü çünkü değişmişim hepimiz değişmişiz.. yıllarca süren arkadaşlığımızda değişimleri de net şekilde farkediyoruz..
Yemin ederim öyleyim. Sorumluluk ve stres çok. O fotolar falan olduğu sene hiçbir stresim yoktu mükemmel
İşte aslında yaşlanmanın tarifi bu, sadece vücudun değişimi, yıpranması değil, ruhsal bitkinliğin artması, olaylara olan bakış açısı değişimi, yorgunluk.. o fotoğraflarının olduğu zamanlarda ki dertlerin hepsi belirli şeylerdi, kolaydı rahatça çözülebilir ya da çok kafaya takılacak şeyler değildi, büyüdükçe, bu hayatı yaşadıkça ağırlığı da arttı. Bunun bilincinde olmak Lazım aslında, belki o zaman eskisi kadar olmasa da hayattan bir nebze de olsa keyif alınabilir. 🤗
Bir yandan iş bir yandan dersler. Bir yanda aile stresi neyden zevk alcam🥲
Sosyal çevreye vakit kalmıyor desem
İş ve dersler aynı anda. Sonuçta bir ara tekrar da yapmam laizm o sebeple yoğun geçiyor
Cevap
5Cevap
dişil enerji kadınlardan eril enerji erkeklerden gidiyor zaman geçtikçe tuhaf bir zamandayız
Yaşanılan şartlarla alakalı...
Yaşlanmışsin
Her insan yaslanacak
Aga be
Olabilir
İşini değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?