Emek önemli mi? önemsiz mi? herkes birşeyler tasarlar fakat yapılanla yapan arasında ki fark nedir? 🙃 Kafamda deli sorular. Alayım cevaplarınızı 😻
Şeyy 🤭 bide emeğinize çöken olursa tepkiniz ne olur?

Emek önemli mi? önemsiz mi? herkes birşeyler tasarlar fakat yapılanla yapan arasında ki fark nedir? 🙃 Kafamda deli sorular. Alayım cevaplarınızı 😻
Şeyy 🤭 bide emeğinize çöken olursa tepkiniz ne olur?

Emeğin önemi şöyleki büyüklüğüne göre kişiye tatmin duygusu verir ve bu mutluluğun kısa veya uzun vadeli olmasını sağlar. Yapılan da emeklerinin bir göstergesidir, şekil bulmuş halidir.
Emek önemli fakat değer vermediğim benim için önemli olmayan birinin benim için emek harcamasının bir manası olmaz.
Kısaca ne kadar çabalarsan çabala emek harca karşındaki değer vermiyor ve önemsemiyorsa bunun hiç anlamı yok.
Teşekkür ederim
Emek önemlidir, yapılan şey yapanın eseridir, yapanın emeği olmasa yapılan olmazdı, verilen emeğin kıymeti bilinmelidir. Emeğime de kimse çökemez...
Tenk yu : ))
Cevap
5Cevap
Emek önemli tabi ki de.. emek olmadan zaten insan bir şeyi, başaramaz
Emek hayatın her alanında önemli.
Resimlerine mi el koydular senin noluyor 😅 emek önemli tabi bi kere önemsenmezse tekrar çabalanmaz.
Başka bir şeye canım 😄
Kolaylık diliyorum 🌸
Teşekkür ediyorum 😻
Emek her zaman çok önemli ve kıymetlidir. Emeğimin üstüne çöken olursa üçüncü dünya savaşını çıkartırım
Her zaman 💞
Emek olmadan bişey olmaz emeğime çökenide Allah'a havale ederim
Emek hayatın her alanında var. Ama yaratıcılık söz konusu ise o emeğe sonuna kadar sahip çıkmak gerekir.
Sonucu bize mutluluk verecekse önemlidir, değilse değildir. ✨️
Ne olursa olsun Emek her zaman önemli
Emek hırsızlığı en sevmediğim şey.
Emek olmadan yemek olmaz.
Yapan emekçi yapılan emek.
Önemli tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?