Selamlar 🌻
Mesela ben ATM den hesabıma para yatırıp mobil bankacılığa girince bu parayı kim attı bana ecep diye arkadaşlarıma mesaj atıcak kadar jdjddj
Evet siz unutkanlığınıza puan vericek olsanız kaç verirdiniz?
Selamlar 🌻
Mesela ben ATM den hesabıma para yatırıp mobil bankacılığa girince bu parayı kim attı bana ecep diye arkadaşlarıma mesaj atıcak kadar jdjddj
Evet siz unutkanlığınıza puan vericek olsanız kaç verirdiniz?
Bende b16 eksikliği var :d
B12 değil miydi kız o dkdkd
İşte işin esprisi o djdjsjjd
Hişşttt timamm çaktırma dkdjdk
Kanka sen yanlış biliyorsun o b21 bir kere sdfsdfsd
Ufak şeyleri unutuyorum
Aaaa napyonnn?
Mesela bir yere giriyorum, ben burada ne yapıcaktım neden buraya girdim diye bir anda yapacağım şeyi unutuyorum, veya telefondan bir şey araştırıcam, tarayıcıya girer girmez neyi araştıracağımı unutuyorum.
Yok ya onu sormadım djdjdjd önceki hesabımda takipleşiyorduk ondan denk gelince sorim dedim
Ddkddidudududdud
Önceki hesabin neydi ki merak ettim,
Civciv djdjd
hatırlayamadım sanırım k. b
ama tesekkur ederım ıyıyım ya sen
Yok yok sorun değil djdjdj
Morcivcikti zaten hesabım dkdkdk
aaa hatırladım öyle civciv kim diyorum nasılsınm
Djdjdjd iyidir sen?
üniversiteye devam ke
Heee nasıl gidiyor alıştın mı bari ortama vs
Ortam idare eder ama zorunlu ingilizce hazırlık okuyorum ve çok zor ve derslerim kötü:(
Ooo İngilizce hazırlık dedin ya orada bir uzaklaştık djjddjd harbi nefret ediyorum İngilizceden ama öğrenmem de lazım 🤦🏼♀️Yani Allah yardımcın olsun ne diyim
Sıkma canını ama bir şekilde hallediliyor sen elinden geldiğince yüksek tutmaya bak derslerini yine de pes etme yanimmm
Pes etmesemde derslerde geride kalıyorum, sınavlarda hep 30 küsür alıyorum ya iff
Geçme notu kaç sizin
Saçma ama 70 ya. Odtu de bile 60 imiş. Bizde 70
Harbi 70 fazlaymış ya bizim de geçme notu 60
Bilmiyorum ne yapcam
Valla çalışcan başka çare yok ama sıkma canını düzeliyor. İlk dönem 5 büfe kalmıştım djdjdj Dört tanesini verdim bi tanesini alttan alıyorum şu an dkdkdkd
Bizde alttan alma yok çünkü bölümde değilim şu an hazirliktayim. Kalirsam kalıyorum:(
Heee doğru unutmuşum onu:( kolaylıklar. dilerim 🌸
Teşekürler knks sanada
Cevap
1Cevap
unutkan değilim ama isim hafızam aşırı kötü... b19 eksikliğim var
Uzun zamandir cok unutkan ve dalgininim, kendimi unutacak kadar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar