gercekten sevenlermi? kendine asiklarmi? gururuna yediremeyenlermi? intikamin arkasinda neler yatar?
erkekler nasil intikam alir?
erkekler nasil intikam alir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer intikam diyince ilk akla aşk ve ihanet gelir. çünkü aşk insanın kendisini savunmasız olarak açtığı duygudur, ihanet ise o savunmasız halinde yediği bıçak darbesidir. her nekadar karşındaki insanda anlasın, acı çeksin bana yaptıklarının cezasını çeksin diye düşünsede, temelde istediği şey kendisini kendisine ispat etmektir. yaralanarak kaybettiği gücü, intikam alarak yeniden kazanma duygusudur. intikam alma duygusunun arkasında yatan sır perdesi budur bence ;)
yani sonucta gercekten Samimi bir sekilde bir erkek sevse, intikam Almaz.. gururunami yeniliyor insan
aşk olayında intikam alma duygusu genelde kadınlarda çok fazla, bununda nedeni kendilerini kullanılmış hissettikleri için. erkeklerde intikam alma duygusu yok demedim, genelleme olarak söyledim önceki yazdıklarımı. bence intikam kelimesi yanlış, cezalandırma desek daha doğru olmaz mı?
aklim cok karisik.. o benden 10 Yas büyük, sözel degil ama vucut diliyle bir dövmedigi kaldi.. aramizda bir ara yakinlasma oldu fakat ben geri sinyal vermeyince bu degisti.. zamanla aramiz dahaa kötülesdi.. bir dövmedigi kaldi.. acik acik konusmayi sevmeyen birisi.. ben de tam tersine eger acik konusmassa insan hicbirsey anlamayan birisiyim
öyle bir insandan hala bir beklenti içinde olman şaşırtıcı. sana zarar vermeye çalışan biriyle neden birlikte olunulur ki? öncelikle kendi içinde bu sorunun cevabını bulmaya çalış, artılarını ve eksilerini bir kenara koy. hangisi ağır basıyorsa ona göre hareket etmen lazım. bizim şu an sana yardımcı olmamız ve akıl fikir vermelerimiz sadece yüzeysel olur, onu en iyi tanıyan sensin. iyi düşün ve öyle hareket et arkadaşım ok.
Gururuna ve onuruna yediremeyenler. Gerçekten seven bulamazsın emin ol, gerçekten seven intikam almayı düşünmez, tekrar nasıl düzeltebilirim diye düşünür. kendine aşıkların bu durumla ilgileri ve bilgileri dahi olmaz.. Bir insanı vur, ama gururu, onuru ve Kadınlığı / erkekliği üzerinden vurma. Hiç kötü değil, çok uysal sakin dediğin adam bile çılgına döner :D
Hırs... Sindirememek... Canının cok yanması o acıyı dindirememesi intikam alinca biraz kendini rahatlamasi vb...
Ben intikam falan almam deli gibi severken aldatıldım o zman bile intikam almadım
Cevap
12Cevap
Külliyen bünyeye zarardır. zayıf düştükleri bir an beklenir ve büyük bir hırsla üstlerine saldırılır. genellikle hayvan familyasından olan bu cinslerin bazen, insan familyasından hayvan davranışları gösteren türleri de olabilir. hepsi için geçerli olan tek duygu acı intikam duygusudur.
duygular değişkendir , sevilen kişiye olan duygular çok yoğundur ancak yinede değişkendir. Tehlikeli olsada sevgi nefrete bazense intikam a rahatça dönüşebilir
Gerçekten canı yanan hatta çok canı yanan insanlar intikam alır senin bütün sorularının cevabı bence bu :)
İntikam almaktan nefret ederim.
Ha sevdiğim birine zarar verecek bir durum olursa ki olmadı dünyayı zindan ederim.
gururuna yediremeyenler
zayıf karakterliler
erkek intikamı genllikle terkedildikten sonra hemen sevgili bulma ve eski kız arkadaşına ayaktayım mesaj verme derdine düşerler
Bir de ölümle intikam alma var ama şimdilik bu konumuz değil...
gururum inceniyor bazen ama aklımın ucundan bile geçmez intikam almak. kalkar kendime kızarım ben.
intikam ve nefret duygusu insanı yıpratır ve en büyük zararı yine intikam almak isteyen görür. İntikam alma duygusu bir bakıma zayıflıktır.
anliyorumda mesela Olgun bir Adam düsün.. benden intikam aliyor diyelim.. peki neden? aramizda birsey gecmedi.. kisilik olarak ondan biraz güclüyüm.. beni cok tersliyor
intikamla hiç ugrasamam. Zamanımı boş yere harcamak istemem.
ben bir ay öncesine kadar almayı düşünüyodum şimdi meğer kendimi gaza getiriyomuşum boşkoydum gittti
yani gercekten sevdigin icinmi acidi icin, yoksa o öyle yapti diyemi?
suçlu bendim :D ÖÇ ALMAK İSTEYENDE BENDİM BUNUN İÇİN :)))))))
Bence sevenler hele bide terk edilmisse sevdigi tarafindan intikamini alir bir sekilde
Erkeklik gururu toplum içinde özellikle ezilen birisi intikam alma ihtiyaci duyar
Bence aşırı gururlular intikam alır
Acizler intikam peşine düşer..
Gururuna yediremeyenler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar