Selams
ölüyorum dese de yeme
kahroldum dese de inanma

Şunu bi yüzüme yüzüme söylesene
Selams
ölüyorum dese de yeme
kahroldum dese de inanma

Şunu bi yüzüme yüzüme söylesene
Yapılamayacak listem de çok şey var.. kötülük mesela ayda bir insana gereğinden fazla değer vermek güvenmek.. yalnız yaşamak. bunları yapmak istemezdim. gereksiz zaman kaybetmezdim. saçma sapan uygulamalar kullanmamak da var. bir insanı kırmamak. hırsızlık yapmamak. hak yememek.. yurt dışına çıkmadan ölmemek.. aşkı bulmadan ölmemek :D şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Yapılmayacaklar listemde tek bir şey var. BİR KADINA AŞIK OLMAMAK.
Bugüne kadar aşık olduğum kadınlara yürüdüğüm için ya reddedildim ya terkedildim, ya aldatıldım.
Aşk, beta erkeğin ve insellerin başına gelmiş en büyük beladır. Bu beladan kurtulmanın yolu fizik mental her yönden gelişip değişip güçlenip yüksek değerli bir alfa erkeğine dönüşmektir.
Hiçbir kadın, ister yakışıklı ister zengin olsun kendisine aşık erkeği tercih etmez. Onu muhtaçlık hissi içinde gördüğü için zayıf bulur. Ona sevgi hissetse bile saygı ve arzu duymaz. Her kadın, kadını kendisine aşık edecek kadar yüksek değerli alfa erkeği tercih eder, ona arzu duyar, ona bağlanır. Ama evliliğin ilerleyen yıllarda onu asgari düzeyde de betalize edebileceğini öngörmesi gerekir. Yoksa o erkeğe güvenemez.
Hiç önemli değil güvenmesin. Bir kadının sevgisini güvenini kazanıp da saygısını kazanamamak benim değerimi yükseltmiyor.
Cevap
23Cevap
Saygısızlık, ben saygıyı hak ediyorum ve karşılığını veriyorum.
Yalana ikiyüzlülüğe
😌💪
Bi yapılacakları halledeyim de
Yapılacaklar listenin en başında ne var :D
İki liste de mevcut değil anlaşılan 😅
Var yani yazılı değil elbette ama kafamda :D
Tamam yapılacak listesi: günde bir meyve mutlaka yenmeli, hayalin için kumparaya para at, egzersiz
Yapılmayacaklar listesi: baban dahi olsa güvenme, herkesi kendin gibi sanma, kimseye ödünç bir şey verme
Hayır :)
Değil mi, listele ve uygula
Kendine koyduğun kurallar hayatına yön verir :)
Bir daha karşı taraf bazı şeylerden taviz vermedikçe, kendimden taviz vermeyeceğim. Benim önümü ardımı kesiyorlar ama kendileri peşindeki kuyrukları kesemiyorlar.
Tipik erkek davranışlarından biri değil mi bu?
Aa olur mu seni seviyor, seninle ileriyi düşünüyor, çok kıskanç vs vs. bunları da eklemeliyiz. Sen bir yere giderken her şeyi haber vereceksin ama beyefendi işine gelirsee aa unutur o unutur. Aşırı öfke doluyum kusura bakma😅
Sinirden kafasını asfalta sürtmek istersin ya, hayalimde defalarca kez onun kafasını sürttüm ama sinirim zırnık geçmedi.
Erkekler böyle ya, o sebepten görüşte yazdığın gibi ne kadar verirlerse o kadar alsınlar. Haber vermiyor mu? Ben de vermem. Sevdiğini söylemiyor mu? Benden de duyamaz. Umursamaz mı? Umursamazlık nasıl olurmuş görsün.
Zaten biz kadınlar bir şey yaparsak hatta yapmasak bile afedersin ama anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor onlar sayesinde.
Erkeklerin hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Haksız da olsa o haklı, haklı da olsa o haklı. Ben bu kadar egoya, bilinçsiz davranışa gelemiyorum. Ben şu sitede bile mesaj kutusunu kapatıp açmıyorsam, istemediği kişileri engelliyorsam onun da engellemesi gerekli. Ama kafasına göre bir tartışmada engel kaldırıyor. Sorsan yine o haklı. Neyse kusura bakma kafanı şişirdim.
Davanda haklısın ama bi işine yaramıyor biliyorum. Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum.. estağfurullah
Hayırlı akşamlar dilerim.
Bilmukabele.
Alkol sigara tüketmek, evlenmeden cinselliğe girmek ve bar gece kulübü pavyon gibi yerlere gitmemek 😄😄
İdeal bir erkeğim işte 😄🤷♂️
Öylesin kuzuş 😃
Çok sevsem de fazla fedakarlık yapmam, sonra üzülüyorsun.
Ek olarak; kendimden yaşça küçük erkeklerle olmam, bazı teyzeler 2-3 yaş nolacak diyip kara çalı gibi sevgililerin arasına giriyor. Bunu ben yapmam.
Benim yapılmayacaklar listemde neler var derseniz yalan söylenmeyecek kafasından şeytanlık geçmeyecek dürüst olunacak karakterli duruş sergileyecek asla seviyormuş veya bir şey olması için numaradan ayrılmayacak kendin gibi olacak
Her nefes isteyene su verme bırak aç kalsın var.
Nefes isteyene su mu veriyon, su istememiş ki 😅
Sana cevap verdirmek ne kolay öyle
Cevap verdirmek derken?
Kimseyi kendinden öne koymamak, kendime karşı yapılan haksızlık veya saygısızlık karşısında hemen o an tepki göstermek. Düşünmeden konuşmamak.
AKP ye oy vermek
Sigara+ alkol kullanmak bana göre değil. gerçi çok varda sığmaz buraya
Hiçbir şekilde kibarligimdan ödün vermem. Kaba sözleri sevmiyorum.
Malum şahısın partisine oy verme,
Malum kitleye yağmurlu havada su verme.
Her sey var şunu yapmam demiyorum ama uzak duruyorum bu yeterli
İçki, diğer haram olanlar, sigara ve 3 beyaz gibi şeyler.
Dayımla öpüşmem.
Bu konuda çok netim 😂
Ama neden 🥹
Tipim değil bir de çok bıyıklı 😂
Bıyıklarını kessin 😓
Kulağında ki kılları ne yapacaz peki 🥹
Kulağından öpme bi zahmet sjdj
Öperken kulağıyla oynarım diye düşünmüştüm 😂😂
Öperken kulak deliğine parmağımı sokarım diye düşünmüştüm 😂😂
ahshahsa tövbe de ya
ahshahsa tövbe 😂
Hay senin copy’ine paste’na djdks
Öyle yazmışsın ama 🥹
Sus be apaçi 😃
Şeyyy sosyetik inat.
Ben yazarken konuşmuyorum 😂😂
Ya bu konuda ben senin ağzının payını vermedim mi :D yine denk gelirim aşırı dikkat et
İnsanoğlu işte çabuk unutuyor 😂
Tamam inat yok yorgunum hem 🥹
Yürü git dinlen o vakit
Yürürsem dinlenemem 😂
Gittim ben dikkat et
Nasıl gidiyorsun o zaman? Tam apaçi.
Dayımın sırtında 🫠
shsja tamam bye 😅
Ölsem bitsemde alkol kullanmam.
Bazı öksürük şuruplarında alkol var :D kesin bilgi sjdj
Ben insan olarak görevimi yaparım :D insanlık namına dhksa ayrıca kolonya kullanmayınız alkol var yahu agahahaha
Alamazsınız beyfendi djdj
Ay onu da rakıyla karıştırıyorlar djs
Öhö öhö neyse 🤧
Allah korusun :D
Ya nedir çektiğimiz çile djdks
Ben anlamaz büyü müyü kardo 😅
Patlıcan yemek : ))
Ama neden
Sevmiyorum nedenini bilmiyorum 🙄
Anladım 😌
Erkolara güvenmek 😂
Heh şöyle.