O kadar çok şey takıyorum ki. Beynime çok üzülüyorum. Onca düşünce, dert, tasa vs...
Bana ciddi ciddi bir çözüm önerisi lazım?
O kadar çok şey takıyorum ki. Beynime çok üzülüyorum. Onca düşünce, dert, tasa vs...
Bana ciddi ciddi bir çözüm önerisi lazım?
ben takıntılı değilim. bence sende bunu hastalık olarak görme yani sadece karakter gibi düşün zamanla değiştirebilirsin sadece bir şeyleri takmak yerine daha çok önemli olan seni geliştirecek şeylere kafa yor zaten yorulmaktan bu tür şeyleri takamayacaksın :)
Sıkıntılar neler gerçekten ciddi sorunlar mı var yoksa biraz fazla mı kafaya takıyorsun? Bunlar önemli eğer ciddi sorunlar varsa bu sorunları ortadan kaldırmaya çalış fazla takıntılıysan psikolojik destek al hayatında yeni düzenlemeler yap
Sağlıklı beslenme ve sağlıksız şeyleri yememe, sosyal medyayı bırakma, stres için yeşil çay, Melisa çayı, sarı kantoron otu içmek. Birde spor olursa takıntı falan kalmıyor
Ama sağlıkta önemli ve sosyal medya insanların ruh hallerini çok bozuyor. O yüzden çok iyi beslenmen senin mutlu, huzurlu ve ruh sorunları olmayan bir hâle sokar
Cevap
14Cevap
Aynada gördüğün güzel kişiye gülümse dert tasa kalmaz kafanda gadası
Senin başka hesabında var mıydı? Fotoğraf tanıdık geldi de
Sen kafana taktiklarini mezara goturemezsin maa onlar seni goturur unutma sal gitsin
Hiçbir şey düşünmeyerek. Yani zihnini boşalt. Berrak bir su gibi tertemiz olsun.
Takıntı yapınca birşeyler değişiyor mu hayatın da.
Bu kadar çok şeyi kafaya takarsan ilerde kansere çevirebilir
Karton cok kötü durmus
Hayata bakis acin fifi olmali
psikolojik tedavi
Tipin çok iyiymiş diğer konu yorumsuz
Sen kurtulursun akıllı kizsin
İlişki sorunları mı var
Peki takma sebeplerin nedir?
Psikolog olmadan zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?