Karar alırken net misin yoksa sallantıda mı? Keyifli geceler..

#smell 😈
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Karar alırken net misin yoksa sallantıda mı? Keyifli geceler..

#smell 😈
Genellikle kararlı biriyim ve bundan çok memnunum. Ancak gel gör ki bazen aklım ve kalbim birbiriyle çatışıyor işte o zaman dünyanın en kararsız insanı ben oluyorum
bazı şeylerde kararlıyım ama bazı şeylerde de aşırı kararsızımdır. bazen deli oluyorum kendime. geçen arkadaşlarım bir yerde yemek yiyordu, bende gideyim diye aradılar. gidene kadar 3 kere karar değiştirdim. neyse ki alıştılar bu hallerime
Ben ciddi konularda çok kararlı, hatta başkaları ne yapalım diye düşünmeye başlarken ben kararımı veririm. Bazı sıradan konularda kararsızım, ne yemek yapsam, ne zaman akraba ziyaretine gitsem gibi konularda
Cevap
11Cevap
Bazen sallanıyor ama sonradan yerine oturuyor 🤦♀️
Ben her zaman kararlıyım. çünkü bir anlık düşünmeden ne konuşurum ne de karar veririm.. zaten önceden düşünmüşümdür.
Değişiyor genelde. Genelde kararsız bir yapım vardır çünkü alışkanlıklarımdan çabuk vazgeçemiyorum.
Kararsızlık yaşamamak adına iki seçenekten birini hemen uyguluyorum ki iş işten geçmiş olsun. Kararsızlığa hiç gelemiyorum.
elli kere kararlıyım elli kere kararsız. çok kararlıyım diye çıktığım yollarda hep kararsız kaldım
Kararsız biriyim çok net kararlar alamıyorum çok iyi düşünmem gerekiyor çoğu zaman
Ben kararsız biriyim ya. Karakter özelliklerimden sevmediğim tek huyum olabilir bu.
Karar vereceğim konuya göre değişiyor bazen direk karar veriyorum bazense kararsız kalıyorum
Daima ne ve nasıl yapmak istediğimi bilir ona göre hareket ederim.
Tabiri caizse kartlarım hep acıktır.
Merhabalar, hayatta hep kararlı ve istikrarlı birisi oldum.
kısmen kararlıyım diyelim
Kararlarımın arkasında dururum
Karar veremedim. 🙄
Her zaman net ve kararlıyım, fikirlerim sabittir.
Son derece kararlıyım
karar veremedim
Net degilim kararım her an değişebilir
Kararlı
Kararliyim
Kararsızım.
her zaman kararlıyım
Her daim kararlıyım
Kararlıyım.
kararsızım
Kararlı
Kesin karRlı