Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nefret kusarken lütfen bi eğitim durumunuz fiziksel özellikleriniz hatta gelir durumunuzu da yazın da bileyim bana kimler laf sokuyo? benim trnağım olabilicek insanlar mıymış onlar acaba?
160 49 ve sütbeyazım. bir soru açtım az önce ve saçma sapan yorumlarr?
bu ne ayrıştırma politikası ve nefret bütün insanlar kardeş değil midir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olum sana söylediklerim yetmedimi sg surdan lan
sen kimsin kardeşim defol sg sorudan
ben sana şimdi bir şeyler söylersem burada o yedi sülalene dikkat edersin ;)
block baby
Femboy ne be bildiğimiz dönme degilmi yeni adlar çıkmış 🤣
sülbiye ablacım offensive isimler kullanmak hoşuna mı gidiyor bilmiyorum ama azıcık gündemi mi takip etseniz acaba?
Tamam harun abi
sen ne kadar hadsizsin ya? insanları kutuplaştırmaya bayılıyorsunuz demi o gey o ateist o başka bir şey. çünkü kendiniz her şeyinzle en mükemmelisiniz her konuda. senin hakaret ettiğin insan bu konu yüzünden ne kadar depresyonlar yaşadı zorbalık gördü ve hastalıklar atlattı umrunda bile değil demi? bi gün senin yüzünden bi insan intihar etse mutlu olucaksın o olmayan vicdanına dokunmayacak. yazık. kendin en iyiyisisin böyle devam şimdi.
Bizde zorluklar yaşadık senin gibi ağlamıyoruz millete
öyle mi ben senin gibi toplumu bölen barıştan yana olmayan kötü insanlar yüzünden giydiğim kıyafetten mesleğeme ailemdeki huzurdan sağlığıma kadar her alanda sorun yaşadım ve amazonlar gibi savaşıp o glass walls u kırdım. ama sürekli engel oldunuz ben de daha çok bilendim. hadi anlat ya hoşlandığın çocuk mu bakmadı en fazla nedir?
Lan bebekler ölüyor millet kan ağlıyor senin derdini...
ne alaka toplumdaki tek sorun savaş mı? kadın hakları azınlık ve lgbt hakları da önem arz etmez mi?
bir tek savaşa mı engel olalım sonrada oturup bekleyelim mi diğer sorunlar için. gönlünüz yok bayılıyosunuz çünkü toplumu kutuplaştırıp kendiniizi üstün görmeye
Vicdansız. Sen kadın kıyafeti giy yeterki ama millet gebersin değil mi
Yazık haline Allah'ın lanetlediği bir kavimden ne beklenir. Daha yazma kardeşim iyi günler
Allah ne dileğin varsa versin
beyinsiz. az kitap oku ya yazdıklarımdan bunu mu çıkardın? ben diyorum ki toplumdaki bütün sornları çözelim. savaştan azınlık haklarına kadar her şey pespembe olsun. sen diyosun vicdansız. abi cidden laf sokmak için yazıyosun objektif değilsin.
lut kavmine gelince eminim kuranın mealini tesfirini bile okumamışsındır. bi de kendinden eminsin bu kadar. kaldıki kimse dine göre yaşamak zorunda değil.
bende sana bayılmıyorum. cahil daha okuduğunu anlmayan insanlarla harcayacak vaktim hiç yok.
bay bay.
Ok kardeş hayırlı teskereler
gerzikaleı o***pu burada aranmak için hesap açmış bide transfobi kusuyo hahaha. git reelde bul teyzecim kimse sana bakmıyo mu hahaha
En azından teyzeyim ne olduğum belli 🖕
evet çünkü çok ayıp demi trans olmak püüü yazıklar olsun bize biz ne kadar ayıp insanlrız. aferim sana hormonal veya nörolojik sorunun olmadığı için cinsiyetinde kalabilmişsin. otur yüz. biz beceremdik.
Ağzın da karakterin kadar bozuk
evet bozuk çünkü insanlıktan çıktım artık. siz çıkardınız senin gibiler. benim yaşamımı gasp edip bi de kendini haklı sanan tayfa. sana son kez yazıcam sonrada ne halin varsa gör. ister oku ister de okuma. empatiyi seç ya da kendini haklı ve üstün görmeye devam et
beş yaşındaki bi çocuk neden arabayla değilde makyaj malzemelerine gider ablacım ha? neden çevresindekileri kadınları örnek alırda babasından erkeklerden uzak durur? hadii ben şimdi büyüdüm sapkınım peki çocukluğumun ne suçu vardı. ortaokul yıllarımıın veya ilk ergenliğimin? google a yazıyorum sebeğleri diye nörolojik genetik ve doğum öncesi hormonlar diyor. benim mi suçum ben mi seçtim çıldırcam bu kadar öteki ve nefret edilen olmayı. kim seçer kim ister bu şekilde yaşamayı iradesiyle sırf seks için. neden karşı taraf neden böyle diye soramıyprsunuz ne hissediyor diye soramıyorsunuz da sadece saldırıyorsunuz. başınız göğe mi eriyor harun abi yazınca cinsiyeti yüzünden intiharın eşiğine gelmiş bir insana saldırmaya. müslümansınız nerde vicdan. nerde ilim aşkı ve sorgulamak.
Tamam ablam
Kadın profili neden açtın o zaman
femboy ne demek ya anlamıyo musun femboylar erkek değildir. senin ne gördüğün umrumuzda bile değil.
La benim görmem önemli değil, tuvalette nasıl işediğin önemli
beni bul