Kişilik & Karakter Eğer kendinde bir şeyi değiştirebilecek olsan neyi değiştirmek isterdin? CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Eğer kendinde bir şeyi değiştirebilecek olsan neyi değiştirmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben mutlu olmak için 0 dan bir hayat isterdim. 1 0 Yorumla
Ruhzus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Benim bu kafamın içinden çıkmasını isterdim yoksa dava edicem 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değiştirmek değil de zamanı geriye alma derdindeyim 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu kadar deli olmak iyi değil. Az biraz uslu durmak için deliligi azaltirdim. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her haltı eleştiriyorum hiç bir şekilde mutlu olamıyorum 1 0 Yorumla
MidnightXI Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hiç bir şeyi. Kimseye göre şekil alamam o yüzden de başkaları için bir seyimi değiştirmem 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendimde değiştirmek istediğim bir şey yok. 1 0 Yorumla
15430180260 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Kilom var onun yerine zayıf olmak isterdim 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Overthinking huyumdan kurtulmak isterdim. 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Bi tek boyum 190 olsun isterdim 1 4 Yorumla aylemmm +1 yıl Niye boyun kaç ki Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl 170 Yorumla aylemmm +1 yıl Olsun bee fiziğin güzel Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Merhametli olmamı değiştirmek isterdim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Duygusallk bıktm artk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben mutlu olmak için 0 dan bir hayat isterdim.
Benim bu kafamın içinden çıkmasını isterdim yoksa dava edicem
Değiştirmek değil de zamanı geriye alma derdindeyim
Bu kadar deli olmak iyi değil. Az biraz uslu durmak için deliligi azaltirdim.
Her haltı eleştiriyorum hiç bir şekilde mutlu olamıyorum
Hiç bir şeyi. Kimseye göre şekil alamam o yüzden de başkaları için bir seyimi değiştirmem
Kendimde değiştirmek istediğim bir şey yok.
Kilom var onun yerine zayıf olmak isterdim
Overthinking huyumdan kurtulmak isterdim.
Bi tek boyum 190 olsun isterdim
Niye boyun kaç ki
170
Olsun bee fiziğin güzel
Teşekkür ederim 😊
Merhametli olmamı değiştirmek isterdim.
Duygusallk bıktm artk
Bu profildekiler kim?
Istemezdim
Herseyjmi huyumu bile
tavan yapmış istek ve enerji yi
İnatçılığımı😅