Ne olursa hayatınız yoluna girer?

Ne olursa hayatınız yoluna girer?

Çok şükür insan her zaman hedeflerini yüksek tutmayıp normal bir seviyede tutarsa isteklerini de düzgün bir şekilde ölçülü bir şekilde isterse hiçbir sorun olmaz hayatında ama �nsanlar günümüzde sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyaya kazık akacakmışız gibi hareket ediyorlar Bu da insanların aslında yaşamdan ne anladıklarıyla ilgili çünkü insanlar gençken hiçbir şey anlamıyor sanki hiç yaşlanmayacak hiç ölmeyecekmişiz gibi düşünüyorlar ama insan hayatında sevdiklerini kaybettikçe birtakım farkındalıkları ve öncelikleri daha çok değişiyor ha şu anda en çok eksiklerin hissettiğim şey nedir diye sorarsanız çok şükür sahip olmak istedim her şeye sahibim Ama bunun ötesinde kaybettiğim annem ve babam onların yokluğu bir an öyle çok koyuyor ki bunu kelimelerle anlatmak çok zor acısını çünkü en yakın zamanda anneme kaybettim bir anneler günü sabahında onun evlatında 95 gün hastanede yattı annem her günü ayrı bir heyecan ayrı bir üzüntü sanki her şey olacakmış gibi ama hiçbir şey olmadı annem işte o zaman kaybettim morgda gördüm toprağı elimle verdim çok şeyler yaşadım Ama insanoğlu öyle güçlü bir varlık ki küllerinden yeniden doğmamış misali insan tekrardan hayatına bağlanıyor yaşıyor en çok eksiklerini hissettiğin şey maneviyat manevi değerler
Eksikliğini hissettiğim tek şey şu an da para, zaten yok aylık bir gelirim olsa şu an da hayallerimi gerçekleştirmiştim arabam olmuştu evim olmuştu hep adaletsiz olan taraf yüzünden bunlar
Bedensel engelliyim kaç tane işe başvurdum hiçbiri beni almadı çalıştırmadı etmedi, yakınımda bulunan kafe restorant otoparkında görevli abla sağolsun bana bir iş deneyimi kazandırdı günlük çalıştırarak, şimdi de ekpss sınavına çalışıyorum inşAllah sınavdan tam puan alıp tercihimi yapınca belediyeme atanıp memur olacağım 😊
En çok eksikliğini hissettiğim şey sevgi ve aşk. değer görmek sevilmek. çünkü her insan sevilmeyi değer görmeyi yanında sevdiği olsun ister. onunla zaman geçirmek birlikte güzel şeyler yapmak isterdim. her sabah birlikte uyanmak gece birlikte uyumak birlikte hayal kurmak bunlara ihtiyaç duyuyorum hayatta en çok. tabi ki de çok eksik şey var hayatımda ama en çok eksikliğini hissettiğim şey bu benim.
Para ve pulla gözüm yok. Hani olduğundan değil. Sadece tamah etmiyorum kendisine. Kafamı gece yastığa koyduğum zaman huzurlu olayım benim için yeterli. Bunun dışında beklediğim pek bir şey yok. Eksikliğini hissettiğim sadece babam var. Oda ölüm Allah'ın emri deyip olanı kabul ediyorum.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin 🤗
Üzgün surat koyacamtım orsya ya pardon
Cevap
15Cevap
Başkalarından sevgi dilenmeyi bırakıp kendimi sevmeyi başarabilirsem tüm hayatım pozitif yönde değiştirecektir. Çabalıyorum ama henüz o olgunluğa gelebilmiş değilim.
Başarabilirsen tüm hayatın değişir
Ama kendimi sevmek için bir sebep bulamıyorum. Ortalama bir tip. Uzun boylu ama kas kütlesi düşük zayıf bir vücut. Çocukluğumda öz ebeveynlerim tarafından örselenmiş benlik duygum. İnselleşmiş bir omega karakter. Allah'ın bile elini ayağını çektiği zayıf bir kişilik. Her işten her sektörden kovulmuş olmam.
Yasalar biraz esnek olsa Selin Ciğerci gibi trans kadın olmayı düşünüyorum. Bu boyumla incecik kollarımla bacaklarımla trans kadın olsam evlenecek bir dünya erke bulurdum ama bu halimle sevgili olacak kız dahi bulamıyorum.
Bu ülkede erkek olmak Cehennemi yaşamaktır. Bu ülke kadınlara cennet. Çirkin olsa bile fiziği normal olduğu için her türlü erkek bulabiliyor. Çünkü erkeğin hipergami çıtası yok. Ayrıca toplum kadından maddi bir sorumluluk beklemiyor.
Kendini sevebilmek için ultra iyi bir fiziğe sahip olman gerekmiyor yaratılışın varlığın özün değerli olan ve bunu sevebilmeyi öğrenmelisin biri veya birileri seni sevince ya da iyi bir işin olunca değerli olmuyorsun bu açıdan bakmalısın bence hayata
Bu ülke kadınlara cennet mi bence bu konuyu bir daha düşün
İnsan yeryüzüne gelir gelmez onu hem hayatta tutup hem de hayata küstürecek 2 şeytanla doğar. Biri annesi, diğeri babası.
Sokağa çık. De ki """Ben kendime sevgili arıyorum.""". Orada en tipsiz en fakirinden tut, en zengini en yakışıklısına kadar 50-100 erkek etrafına doluşmazsa ben eşek gibi anırırım bütün KS huzurunda. Bunun ses kaydını bile atarım.
🤣🤣🤣 bu beni daha değerli mi yapar peki?
Değerli yapar demedim. Çirkin olsa bile fiziği normal bir kadın bile erkekler tarafından reddedilmiyor ama 8/10'luk görüntüye sahip olup uzun boylu olup standart bir tipe sahip olup üstelik isteyip çabaladığı halde tek bir kadına ulaşamamış insel erkekler var.
Eliot Rodger çirkin bir erkek değildi. Zengindi üstelik. BMW'si bile vardı ama hiçbir kadın tarafından tercih edilmediği için 3 erkek 3 kız toplam 6 kişiyi öldürüp sonra da intihar etti.
O yüzden diyorum dünya kadınlara cennet, erkeklere cehennem diye.
Eksikliğini hissettiğim şey eksikliğimin olmaması 😂 Tanrı altın tepside sunuyor her şeyi 😌
Egoya bak yaa tavan yine 😂
Arş, Nirvana, gök, stratosfer, uzay hepsi olur 😂
Arada aşağı inip aramıza katılmak istersen bekleriz😂
😂😂 lokasyon atman yeterli
Derdim çok dermanım üç: Daha çok kitap, daha çok kedi, daha çok yalnızlık...
Güzell👍
Acil bir ihtiyacım yok çok şükür.. Olsaydı daha iyi olurdu dediğim birkaç şey vardır mutlaka..
Size katılıyorum
Birazcık huzur iyi gelirdi..
Huzur ve bir şeyleri düşünmek istemiyorum bu eksiklerim 💫
Eskiler... Eski dostluklar, arkadaşlıklar, komuşılklar, tayfa, sevgili
Artık duygusuz gibi Bir şeyim anlık olarak yaşıyorum
Parra parra parraaağğ 😃
Para
Var bişey de söylemicem
Kaybettiğim sevdiklerim.
İş kariyerim olsaydı fena olmazdı
Cesit cesit guzel cariyeler😋
puhahhaha :D