Bu zamanda zor gibi böyle insanlar. Siz bu insanlar içinde olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Bu zamanda zor gibi böyle insanlar. Siz bu insanlar içinde olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Zaten birine yardım ederken karşılık bekleme düşüncesi içine girmem. O an içimden gelmiştir, etmişimdir..
Yardım zaten karşılıksız değil midir anlamsal açıdan da? Karşılık beklendiğinde yardım değil çıkar olur o. 💬 Elbette ederim elimden bir şey geliyorsa.
😂😂 anlamsal açıdan kelimelere çok bakarım, dikkat et ajsjjss
Aferin gözlüklü 😂
Cevap
9Cevap
Yardım ederken neden karşılık bekleyeyim ki zaten🙄
Aahhaha est. 😂 onu şey etmek istemedim yaf🧐
Yardım zaten karşılıksız yapılır yoksa o yardım değil yalakalık, çıkar ilişkisi olur 🤨
Etrafimd öyle bi insan yok. Ben ederim. Ki bir davranisin yardım olabilmesi için de zaten karşılıksiz yapilmasi lazım o "minnet etme, bi gün başa kakma" duygusunu gram hissettirmeden..
Yardım denilen şey, zaten karşılıksız olmalıdır. Aksi halde, bu duruma yardım diyemeyiz...
Karşılıksız yardım ettiğim insanlar oluyor zaman zaman.
Evet ederim karşılıklı yardımı ben yardımdan saymam
Doğru olan neyse onu yaparım çünkü bu benim doğamda var vede yardım karşılıksız yapılır
Ederim ben yani zamanım varsa yardım edebiliyorsam sevinirim hatta
Gerçekten ihtiyacı olanlara, zor durumda kalanlara ve canlılara. Herkese yapmam.
Ederim ve karşılığını da beklemeden veriyorlar zatem
Yani yardım öyle olmalı zaten. Karşılık bekledin mi o çıkar ilişkisine dönüşüyor
Ederim tabi ki
Ederim ediyorum.
Zor derken?
Hiçte zor değilim gayet poncik tatlı biriyim tamam mı 😎
Evet hemde fazlasıyla ama cok saf düşünüyorum bazen ozellikle karsi cinslerime
evet tabi ki de
Tabiki de ederim
İşime gelirse ederim.
Tabi ki yoksa yardım etmiş sayılmaz
Karşılıklı olursa çıkar oluyor. Ederim.
bana eden çok oldu evet
Büyük ölçüde öyle