Kişisine göre arsız kişisine göre gamsız. Seviyorsam arsız olurum ama tınlamıyorsam gamsız olurum

Kişisine göre arsız kişisine göre gamsız. Seviyorsam arsız olurum ama tınlamıyorsam gamsız olurum

Ben gamsızım çünkü zaten çok fazla derdim var bir de küçük şeyleri kafaya takamam hayatımda. sadece sevdiklerime değer veriyorum onların dertleri beni üzer o kadar
Ben dümdüz bir insanım ya, gamsız olduğum noktalar da var , Düşündüğüm Konular da var ama ne olursa olsun Çabuk toparlana bilen biriyim, Arsiz miyim evet damarima basan olursa, ki hassas olduğum konular da özellikle, 2 kelime ile ortalığı yıkarım. Onun dışında uyumlu biriyimdir.
Gamsız nasıl olunuyor ya biri bunu bana öğretsin.. Hayatım boyunca hiç gamsız olmadım.. Arsız hiç olmadım.. Ben ne oldum peki.. 🤔
Gamsız olunca vurdum duymaz, arsız olunca da yapışkan 😄
İşte ikisi de değilim.. 😅 İstenmediğim yerde durmam, davet edilmediğim yere hayatta haberim olsa dahi gitmem.. 😅
Aynıları bende de var ama bu öyle bir durum değil. Mesela sevdiğin kişiyi sürekli baskılamak ya da manipüle etmek arsızlık, birisinin yaptığı şeyleri dikkate almama gamsızlık.
Sevdiğim söz konusuysa susayım ben.. 😄
Ona baskı varsa arsız oluyorsun işte 🤣
Bilmem ki ona sormak lazım.. 😄 Ama yoktur baskı falan olursa da hep kıskançlıktan.. 😄
Kadınların genel sorunu 😄
O zaman sizlerde kıskanacağımız şekilde davranmayın.. 😄
Sizde sahip çıkın 😂
Rahat durun diyoruz işte.. Ayrıca sadece kadınlara has bir şey değil kıskançlık.. Erkeklerde çok kıskanç.. 😄
Biz nerede kıskanacağımızı biliyoruz. 🤣
Allah Allah.. 😄 Bizde biliyoruz.. 😅
Hiçte bile. Sürekli trip
O kadar da olur.. 😅
O kadar dediğin çekilmiyor hiç 😂
Gülü seven dikenine katlanır.. Yapacak bir şey yok.. 😅
@fesfs işte ben öyle umursuz olamam.. 😂
@fesfs ben herşeyin ince ayrıntısını düşünürüm.. 😄
Teşekkür ederim.. 😊
@fesfs aynen öyle o benim de dikkatimi çekti.. 😄
@fesfs @tatlikizzzz34 ne yapsak yaramıyoruz dedikleri bu sanırım 😂
Biz bişey demedik ki.. 😄
@fesfs 😂😂
Hiç bir şey demediniz zaten. Hep senin başının altından çıkıyor Naciye. Hemen gazladın kadını da 🤣
Yoo benim kendi düşüncelerimdi.. 😄
İkinizde birbirinizden fena sınız 🤣
Allah kuru iftiradan saklasın.. 😄
Evet Allah sizden korusun 🤣
Benim kimseye zararım yok çok şükür.. 😄
Cevap
4Cevap
İkisi de değilim, maalesef.. Arsız olmayı değil de gamsız olmayı isterdim..
Yapımda ikiside yok aslında ama bazı insanlar öyle olmamı zorluyor gamsızlığı hak edenler oluyor 😅 arsızlık hiç yok çok şükür
Hiçbir vakit arsız olmadım zannımca, istesem de olamam ki lakin bazen arsızlaşmak lazım sanki, daha çok gamsızım ben.
Irz düşmanıyım
Haahha zaferden bombalar.
Bom bom
Gamsız da değilim arsız da
Galiba gamsız biriyim
Gamsız olamadım, arsız hiç olmadım çok şükür.
Hicbiri
arsızz
İkiside değilim
Gamsızim amca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?