Kişilik & Karakter En son zaman kendinizi çektiniz? saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fark ettim ki, telefonumda kendi resmimi bulamıyorum. Siz çok çeker misiniz kendinizi?günlük olarak çektiğim şahıs: En son zaman kendinizi çektiniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yıllardır öyleyim zaten 0 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendimi pek sevemiyorum az resmim vardir 1 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Eh kendimi güzel hissettiğimde 2-3 selfie çekerim, bakıp beğenmeyip hepsini silerim. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gittiğim yerlerde çekiyorum çok karışık bir durum bu 0 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Baya aşağı indim😀uzun süredir cekmemişim 1 6 Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl Ozaman bunu bugün değiştirelm Yorumla JacquisLove +1 yıl Fotoğraf mi cekilelim Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl Evet, bir sen bir ben. Anı olarak kalır. Yorumla JacquisLove +1 yıl Selfie ☺️☺️🙈😃mii Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl Herkes kendi telefonuyla, evet Yorumla JacquisLove +1 yıl Olabilir☺️ Yorumla
Dayanalicabar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben yeni bu iki üç aydır çekildim yoksa ben hariç herkes var fotoğraflardaksks 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bugün çektim. Yüksek gerilim manzaralı 😬 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. yok çekmem öyle çok 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bugün cektim 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dün. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yıllardır öyleyim zaten
Kendimi pek sevemiyorum az resmim vardir
Eh kendimi güzel hissettiğimde 2-3 selfie çekerim, bakıp beğenmeyip hepsini silerim.
Gittiğim yerlerde çekiyorum çok karışık bir durum bu
Baya aşağı indim😀uzun süredir cekmemişim
Ozaman bunu bugün değiştirelm
Fotoğraf mi cekilelim
Evet, bir sen bir ben. Anı olarak kalır.
Selfie ☺️☺️🙈😃mii
Herkes kendi telefonuyla, evet
Olabilir☺️
Ben yeni bu iki üç aydır çekildim yoksa ben hariç herkes var fotoğraflardaksks
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile 😄
23 ekimde çekmişim 😆
Bugün çektim. Yüksek gerilim manzaralı 😬
Hangi ülke desin?
Hergün çekiyorum
Çektik bu gün
Çok sevmiyorum fotoğraf
yok çekmem öyle çok