Bence erkekler biraz odunsu yapıdalar. Onlara romantik jestler yapılmamalı. Gereksiz havaya giriyorlar, olumsuz etki oluyor. Erkekleri şımartmak , kadını şımartmak gibi değildir. Ters tepiyor.
Basit bir örnek vereyim;
Yıllar evvel eski sevgilimle tartişmıştık ve ayrildik. Basit bir tartışmaydı. Sonra ben pişman oldum biraz kırıcı davranmıştım ve barışmak istiyordum.
Gönlünü almak istedim ve ona şu çiçek buketi şeklinde yenebilen kekler çikolatalardan oluşan sepetlerden sipariş edip gönderdim. Üzerinde de "özür dilerim" yazan not vardı. Kurye götürmüş adam almamış , kurye beni aradı. "Beyefendi kabul etmiyor napalim bunu" dedi. Hayatımda hiç bu kadar küçük düştüğümü hatirlamıyorum. Kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam.
Pislik herif 10 gün sonra arayip barişmak istedi barişmadim. Bir daha da hiçbir erkeğe böyle bir jest yapmadim.
Aynı şeyi bır erkek kıza yapsa kız o hediyeyi almamazlik yapmazdı. Barışıp barışmamak konu değil. Barışmayabilirsin ama bu çok kabaca. Yani aramızda çok kötü bir durum da yaşanmamıştı o tepkiyi gösterecek kadar.
Sonra düşündüm ve böyle jestlerin erkeklere yapilmamasi gerektiğine karar verdim. Erkeğe jest yapacaksan öpersin sadece bitti gitti. Başka şeylere gerek yok. Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer