Kişilik & Karakter Reenkarna olsaydınız hangi hayvan olarak dünyaya gelmek isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben bu kedi 😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Aman be ne boş yaptınız dünyanın ne bok olduğunu sanki biz bilmiyoruz ahdhdjds Reenkarna olsaydınız hangi hayvan olarak dünyaya gelmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Elimde olsa dünyayı küçümserdim; İyisine de kötüsüne de yuf çekerdim; Daha doğrusu bu aşağılık yere Ne gelirdim, ne yaşardım, ne ölürdüm. 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Dünyaya gelmek istemezdim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sahibi iyi olan kedi 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kartal olmak istedim çünkü asil bir hayvan. 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Solucan 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bal porsuğu 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. cedi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elimde olsa dünyayı küçümserdim; İyisine de kötüsüne de yuf çekerdim; Daha doğrusu bu aşağılık yere Ne gelirdim, ne yaşardım, ne ölürdüm.
Dünyaya gelmek istemezdim
Sahibi iyi olan kedi
Panda olmak işteydim
Kartal olmak istedim çünkü asil bir hayvan.
Ejderha olurdum
Kuş olurdum özgür ordan oraya
yarasa
Bende kedi olmak isterdim
Solucan
dinozor jajaj
Bal porsuğu
Aslan
Sırtlan
Ejderya
Olmayacağıma eminim.
cedi :D