Kişilik & Karakter Şu an ihtiyacın olan tek şey nedir? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor En acilinden neye ihtiyacın var?Şöyle bi 10 sene level atlayalım bence 😂 Şu an ihtiyacın olan tek şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. şu an ihtiyacım olan tek şey para tabi ki de.. çünkü para olsaydı zaten sorunlarım da geçerdi kendi kendine.. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. En acilinden kafa dağıtmaya ihtiyacım var onu da yapacağım zaten akşama :D ajsh 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bitter kahve yazan var mı diye göz gezdirdikten sonra bu ulvi görevi ben üstlenebilirim bitter kahve🤔 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bir işaret. Kararsız kaldığım onlarca konu için bir işaret. 0 0 Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl şu an tek ihtiyacım olan kafa dinlemek şarkı dinlemek düşünmek 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Dinlenmek ve acilen araba kullanmayı ogrenmek 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu ağrılarım geçse… :) 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Neyiniz varr Yorumla _Queenn_ +1 yıl Bi çeşit romatizma… Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uyy çok geçmiş olsun Yorumla _Queenn_ +1 yıl Teşekkür ederim geçecek bi şey değil :) Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Biraz kafa dinleyip rahat bi uykuya.. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Siyah kart beni mutlu ederdi jdnsjs 0 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Uyumam lazım 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. sakin bir mekan 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İyileşmeye 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 25.000.000 dolar 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. huzur 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Anlaşılmak. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. para 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an ihtiyacım olan tek şey para tabi ki de.. çünkü para olsaydı zaten sorunlarım da geçerdi kendi kendine..
En acilinden kafa dağıtmaya ihtiyacım var onu da yapacağım zaten akşama :D ajsh
Bitter kahve yazan var mı diye göz gezdirdikten sonra bu ulvi görevi ben üstlenebilirim bitter kahve🤔
Bir işaret. Kararsız kaldığım onlarca konu için bir işaret.
şu an tek ihtiyacım olan kafa dinlemek şarkı dinlemek düşünmek
Dinlenmek ve acilen araba kullanmayı ogrenmek
Şu ağrılarım geçse… :)
Neyiniz varr
Bi çeşit romatizma…
Uyy çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim geçecek bi şey değil :)
Güzel bir çay
Yanlız seyahate çıkmak
Biraz kafa dinleyip rahat bi uykuya..
Siyah kart beni mutlu ederdi jdnsjs
5 milyon yavro