Hadi gece gece zehirli oku atayım
Varsa hikayeleriniz anlatın ahdhfj
Varsa hikayeleriniz anlatın ahdhfj
Bazıları inanmayacak ama 2004'te vefat eden amcamın defnedildiği gece mezarlıkta yeşil bir ışık göründü. Orada o saatte kimse de yoktu. Hatta kuzenlerimle şahit olmuştuk. Bunun şokunu atlatmak imkansız.
Allah rahmet eylesin abim
Lise zamanlarımızda aileden gizli evin en alt katındaki kömürlüğünde sigara içerdik. Bildiğin mekan yapmıştık orayı koltuğa kadar vardı içeride. Oraya girerken bir koridor geçmemiz gerekiyor gibi düşünün. Koridoru geçtikten sonra yarım kapılı oda gibi biryer. Neyse kardeşimle beraber girdik o arkamdaydı ben tam kapıyı açacakken bir ışık uğultu sesi eşliğinde beni sanki bir mıknatıs gibi çekmeye çalışıyordu yüzüm kireç gibi dondu kaldı ve kardeşim daha hiçbir şey görmesen kaçmaya başladı arkasından da ben koştum ama zorla koşuyorum yani hala çekmeye devam ediyordu. Mahallenin sonunda bulduk kendimizi. Sonra sordum ona sende gördün mü diye hayır bişey görmedim senin hareketlerinden korktum kaçtım dedi. Belki inanmazsınız ama anlattıklarım gerçekten doğru Allah kimseye göstermesin. Aradan 6-7 yıl geçmesine rağmen o günden sonra hiç girmedim oraya bir daha.
Ürkütücü😬
Birkaç olay yaşandı da ben hala inanmıyorum.
ahaaaa
gizemli şeyler çidem alam sen anlatt :D
😂😂 mission complate
🍁🍁
Yaşamadım sanırım
Sanırım
Opsiyonel b12 eksikliği devam ediyore3e
Ne garibanı be hdhfbf keyfine göre eksik yapıyon djfn
Nasıl yani sjfndj valla ben bir şey yapmadım jdjf
Köpke mi ahshhdjddns
Ben ne yapmışım
Hani çıkar gòster djnf
Accık ceviz ye ceviz
Pişmanlık Niye djjf okutturayım bari sabah da pişman ol
Gidiyom ben uuyyumaya b12 lerinle baş başa kal sjdm
Hihihi jdnfnfn yaşasın kötülük
Ben okumadım mesela uyuyacağım diye ahahshahsbba
Yatarsan sjnf sana da iyi geceleer 😂
Günoo
Paranormalli günlerin ola sjdj
Ricaa☘️
Cevap
11Cevap
Hayır öyle saçma sapan paranormal olaylara inanmıyorum çünkü sdfsdf
Tr simülasyonunda her gün yaşıyoruz gibi hissediyorum😄
Doğru dedin 😂
Müslüman iken halk arasında karabasan denen olayı yaşadım başka bir şey yaşamadım. şu an deistim.
Uyku felcini ben de yasadım birkaç defa korkunc yav dhf
Walla hala hatırlarım az çok gördüğüm varlığın dış hatlarını, o nefessiz kalma anı falan oy oy 1 hafta etkisinden çıkamamıştım 4-5 sene önce falandı
Yaşadım. Gece evde tektim köydeydik geçen yaz ailem. bir yere gitmişti. bende dışarıyı izliyordum dışarı. baktigimda. bizim. eve doğru gelen biri vardı kardeşime benzettim odur diye bakmaya devam ettim sonra o kişi bizim. evin aşağısında bı ev var amcamın evi oraya döndü ve duvarın dibinde 3-4 dakika bişeyler kazdı. Hala kardeşim olduğunu düşündüm heralde. biseyle uğraşıyor dedim. sonra içeri girdim tekrar dışarı baktığımda o kişi yoktu. Hayatimdaki en paranormal olay
Kardeşimin kılığında çıkmıştı bir kere. Önce kardesim sandım. Bir sure önümde yürüdü. Sonra duvarın köşesinden çıktı gitti. Dönüp diger odaya baktigimda kardesim kendi odasinda uyuyordu.
Of dinlemeye bayılıyorum ama kendim yaşamadım ajdjehd sadece garip olaylarım var ama biraz uzun. Bari diğer yorumları okuyayım😂
Korku film diyebilirsiniz ama öğrenci evimizde ışılar kendi kendine kapanır , musluklar açılır evde kararttılar gezerdi ve gece boş koridor ve mutfaktan ayak sesleri gelirdi 😂 ve çok şahidimiz var 😂
Tabi tabi
Öğrenci evi olduğu için şahidimiz çok 😂 bir şey kanıtlamak zorunda değilim şahitler de burada olsa 😂
Öyle şeyler yaşasan böyle gülemezdin
Korksam o evde kalmazdım 2 arkadaşım eve girmeye tövbe etti önce inanmadı 😂
Ne kadar paranormal olduğu tartışılır ya. Ama sana anlatmıştım bir kere durduk yere tabak patladı demiştim, o olay var.
Bilimsel açıklaması olmayan hiçbir olay yaşamadım bu güne kadar.
Nopee yaşamadım.
O zaman bu gece yaşa
Yaşa banene
Gece gece soruya bak 🤦♀️
Tabe ne sandın severis boyle seyleri ndnf
Amaan sakın he tam da uykuya gidiyom allah korusun jdjf
Sen ne zaman feno oldun jdjf
Daha yeniymiş be ne uyuması jsnfn
Haÿırlı olsun
Gule gule soru sor djfj
Hdhdf
Evt yaşadım eski erkek arkadaşım nefret ettiğini söyleyip ağladı kafam alak bulak oldu
Bu nasıl paranormal oluyo
Ne bileyim içimi dökmek istedim
Uuuuuu hangi birini sayayım
Say bakem
Masal yani 😂 yok yaşamadım
hayır henüz yaşamadım
Yaşamadım ama yaşattım 🤐
Yaşadığımı sandım lakin olmadı
Sanmıyorum 😄
Yaşamadım
Çok fazla yaşadım
Anlat hele
Anlatacak bir şey yok gördüm konuştum. Garip şeyler de yaşadım ama ne anlatmaya değer nede hatirlamaya
hayır inanmamda
Yaşamadım
yaşamadım
Yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?