Kişilik & Karakter Sosyal medyada tanıştığınız kişilerin her dediğine inanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada tanıştığınız kişilerin her dediğine inanır mısınız? @Mesken01 sen daha buradasın Güncellemeler+1 yıl @mesken01 Sosyal medyada tanıştığınız kişilerin her dediğine inanır mısınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Afedersin ama değer verdiğim insanlar dışında geri kalanların dedikleri... mde bile değil 1 0 Yorumla
SarıSiyahMor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Asla. Sosyal medyadan insanlarla tanışmam ve görüşmem. Ne çıkacağı belli değil (kadın erkek farketmez) 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnanmam. Kanıt, belge koysunlar önüme inanayım. Ben ne yalanlarını yakaladım buradaki insanların. Gram güvenim yok hiçbirine. 0 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tanımadığım biriyse üzerinde pek düşünmem, hemen geçerim. Tanıdık ise inanırım. Tanıdığım kişi ve kişiler genelde yalan söyleme ihtiyaçları olmaz 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sanladakilerin %80'i salliyor arkadas 🤦🏻♀️Net!! 0 0 Yorumla
Allemdar Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Genelde hiçbirine inanmıyorum yaşını bile yalan atan var 1 0 Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet bu yüzden psikolojim ağlıyor 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki hayıy..😂 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sosyal medyayı da sevmem. İcindekileride 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kolay kolay güvenmiyorum. 0 0 Yorumla
VaybeFatih Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl İnanmam zamanla gözlemleyerek tanıyarak 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. :) sanal birine güvenmek çok daha zor… 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kaç soruyla samimiyetini test ederim 0 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazıları kendini çok çabuk ele veriyor ya 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herşeye değil 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçma olur inansak 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. HAYIR asla 0 0 Yorumla
aryaarslan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl hyr hatta her sözlerinin yalan olduğunu düşünürüm 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. hayır inanmam 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır inanmam tabiki 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. inanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Afedersin ama değer verdiğim insanlar dışında geri kalanların dedikleri... mde bile değil
Asla. Sosyal medyadan insanlarla tanışmam ve görüşmem. Ne çıkacağı belli değil (kadın erkek farketmez)
İnanmam. Kanıt, belge koysunlar önüme inanayım. Ben ne yalanlarını yakaladım buradaki insanların. Gram güvenim yok hiçbirine.
Tanımadığım biriyse üzerinde pek düşünmem, hemen geçerim. Tanıdık ise inanırım. Tanıdığım kişi ve kişiler genelde yalan söyleme ihtiyaçları olmaz
Sanladakilerin %80'i salliyor arkadas 🤦🏻♀️
Net!!
Genelde hiçbirine inanmıyorum yaşını bile yalan atan var
Inaniyormus gibi yapıyorum
Evet bu yüzden psikolojim ağlıyor
Tabiki hayıy..😂
Sosyal medyayı da sevmem. İcindekileride
Kolay kolay güvenmiyorum.
Hayır inanmıyorum
İnanmam zamanla gözlemleyerek tanıyarak
:) sanal birine güvenmek çok daha zor…
Bir kaç soruyla samimiyetini test ederim