Kişilik & Karakter Hayata Tutunma Amacınız Nedir? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim tek tutunduğum ailem galiba, ailemde olmasa hayat biter benim için herhalde. Hayata Tutunma Amacınız Nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. şu an amacım yok mutlu olmak olabilir bir gün 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Amacım yok belki mutlu olurum diye yaşıyorum 1 1 Yorumla bribón +1 yıl İnşaallah mutlu olursun Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. ailem onların benim üstümde emekleri çok fazla iyi yerlere gelmemi istiyorlar onlar için ders çalışıyorum ve şu an ayaktayım yoksa banane dünyadan 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Yaşamayı seviyorum ve geleceği merak ettim ediyorum. 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. amacım yok çevremdekiler aynaya bakmamı söylüyorlar 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Allah ailenden ayırmasın kardeşim. Doğru diyorsun yine tek sığınak onlar. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Çoook şey var, kolay kolay kopmam 😄 0 2 Yorumla bribón +1 yıl music.youtube.com/watch (Kopamam senden-Güllü) Bu benden sana armağan olsun o zman kuzum 🤗 Yorumla Milky7way +1 yıl 😍😍🧡🧡 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailem sevdiceğim geleceğim 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayal. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu an amacım yok mutlu olmak olabilir bir gün
Amacım yok belki mutlu olurum diye yaşıyorum
İnşaallah mutlu olursun
ailem onların benim üstümde emekleri çok fazla iyi yerlere gelmemi istiyorlar onlar için ders çalışıyorum ve şu an ayaktayım yoksa banane dünyadan
Yaşamayı seviyorum ve geleceği merak ettim ediyorum.
amacım yok çevremdekiler aynaya bakmamı söylüyorlar
Allah ailenden ayırmasın kardeşim. Doğru diyorsun yine tek sığınak onlar.
Güzel günler göreceğime olan inancım ve Allah'a olan imanım
Çoook şey var, kolay kolay kopmam 😄
music.youtube.com/watch
(Kopamam senden-Güllü) Bu benden sana armağan olsun o zman kuzum 🤗
😍😍🧡🧡
Yok, şu an ölsem gram koymaz hatta isterdim
İnancım İmanım Ve Ailem 🤲🏻❤
Ailem sevdiceğim geleceğim
film maç kitap müzik borsa
Hayallerim
İmanım, ailem ve sevdigim kişi:)
Kendim