Selamm🥳🥳
Bence ilk sıraya telefonu sessize almak gelmeli kahretmesin ya arkadaşım aradı uyurken şimdide uykum kaçtı uyuyamıyooom🤦🏼♀️
Selamm🥳🥳
Bence ilk sıraya telefonu sessize almak gelmeli kahretmesin ya arkadaşım aradı uyurken şimdide uykum kaçtı uyuyamıyooom🤦🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sigara içmek şarkı dinlemek :D
Sırasıyla: telefonu şarja takarım, çişimi yaparım, ışığı söndürürüm.
Dişler fırçalanır. Daha sonra ise telefon sessize alınır. Arada bir ise TV’yi açarak uyumaya çalışırım.
Maalesef sessize alma gibi bir özelliğim olmuyor Sadece bazen interneti kapatabiliyorum ama işimiz gereği telefonumuz 7 gün 24 saat açık olmak zorunda
Tahammül edemem dıt dıt sesine be
Ben olsam küfür ederim.. acil durumlar olmazsa kimse akşam 8 den sonra arayamaz.. senin duruma çözümünün onlara belirli saatlerde aramalarını söyle bence
Sevdiğin bir film izlemenin tavsiye ederim uykun gelene kadar
Yok ya o da keyfinden aramamış kıza ilacımı alır mısın diyip unutmuştum onu getirmşş
Anladım .. geçmiş olsun ama işte kaçan uyku nerden baksan 3/4 saat sonra geliyor..
O gelene kadar benim işe gidiş saati gelecek 🥺
Üzücü bence müzik dinle o uykunu getirebilir ben senden daha beterim uyku konusunda .. 😔
Diş fırçalamak, belki nemlendirici falan sonra alem kuruyom fazla uyumayı sevmiyorum sonra yatış
Evet dişler fircalanir bir bardak su içerim yatarim
Sende bir şey sezdim Sende öğretmen tipi var gibi öğretmen olup öğrencilerine hoşlandı olan bi yapı var mı
Sjsj öğretmen değilim
🤣🤣 Ama yine de tipin benziyor yolda görsem öğretmen bu derim cidden sen hiç öğrencilere sohbet etin mi
Linçten dolayı yazamadın burada haha yaşın kaçtı
Dişimi fırçalarım
Alrm kurarım
Pencereyi aralarim
Diş fırçalar yatarım
Ben uçak moduna alırım
birşeyler yemek
Yav kilo yapar
yok ya
Evet var
Planım yok uykum gelince uyurum
Yok.