♾️ Hangi tür insanların sözü ile hareket etmezsiniz veya onlara güvenmezsiniz.

♾️ Hangi tür insanların sözü ile hareket etmezsiniz veya onlara güvenmezsiniz.

Satıcı karakterli insanın lafıyla hareket etmem. Öyle biriyle yola çıkılmaz. Onun dışında sürekli yalan söyleyen, olayları çarpıtan birinin lafıyla da hareket edilmez. Aynı şekilde bir güvensizlik durumu oluşturur. Belki bize lanse ettiği şey, asıl olandan bambaşka olabilir.
Dönek, k. aypak, sinsi, gelgitleri olan, yalancı, lafı kıvıran fırlama, laf taşıyan kazuretlerin ipiyle kuyuya inmiyorum. Niyeti beni kendime küstürmek, kötü hissettirmek olan kişilere güvenim yok, dillerinde bal olsa da, tatlı dilleri olsa da, aldanmıyorum ikiyüzlülerin tatlı diline. Fikrini sormadığım kişinin eleştirisini de ciddiye almıyorum, güvenmiyorum ki fikrini sormuyorum, kendimi yakın bulmuyorum ki istişare etmiyorum kendisiyle, şayet güvensizsem bir kişiye karşı, ona karşı burnuma kötü kokular geliyorsa; o burnumun da tüm uzuvlarımın da bildiği bir şeyler vardır. Velhasılkelam dili ve kalbi ayrı konuşan kişilere güvenmiyorum ve onların ipiyle kuyuya inmiyorum. Beni iyiliğimi istediğini söyleyip beni bataklığa itme niyetinde olanın sözlerine kapalı kulaklarım, yav he he diyorum onlara sadece, kendi bildiğimi okuyorum. Beni sahiden seven, iyiliğimi isteyen, eylemleri ve söylemleri tutarlı, bana karşı hissiyatları çıkarlarına göre değişim göstermeyen, mert kişiler başımın tacıdır. Bazı kişiler içlerindeki şeytanı gizler meleği oynayıp, insan kendini o leşlerden korumalı, herkesin niyeti berrak olmuyor.
Karektersiz.. Bir dediği bir dediğini tutmayan insanların ipiyle kuyuya inmem de güvenmem de..
Teşekkür ederim.. 😊
@tatlikizzzz34 Rica ederim.. 😊
Konuştuğu ile yaptıkları aynı olmayan insanların ipiyle kuyuya inmem.
Cevap
17Cevap
İneriz ya ineriz, ipi o kişinin boynuna dolar öyle ineriz. Ne olur ne olmaz. İpini tutuşturmuş elime bi kere herkese o şansı vermek lazım
Herkesle aynı seviyede gereksiz samimiyetde olan insanların lafları sözleri inandırıcı gelmiyor bana.. ve genel olarak da kimsenin ipiyle kuyuya inmem, güvenden de ilk önce kendim hallettiyim için sorunlarımı, alışkın değilim böyle durumlara..
Saymakla bitmez bu tipler.. Yani genelde hiçbir insana güvenip hareket de etmem kuyuya falan da inmem.. Sonra rezil olmak var , gerek yok..
Aslında kimsenin ipiyle kuyuya inmek ya da sözüyle hareket istemem. Kendi fikirlerimle kararlar almayı, hareket etmeyi tercih ederim. Özellikle güvenmeyeceğim insanlar da yalancı ve karaktersiz olanlar tabii ki
Beş metrelik kuyuya düşmüşüm üç
metrelik ip uzatmışsın. Yoktun desem yalan varsın desem eksik...
Net olmayan, beni ikilemde bırakan insanlarla aynı yolda yürümem, çokta güvenmem.
En başta bencil ve devamlı kendine dönük olan ve yalancı insanlarla kesinlikle hareket etmem... Ondan sonra empatisi zayıf sahtekârlık düzenbazlık vb. her kötü huyları barındıran diyebilirim...
Akrabalarımın ve kadın tanıdıklarımın hiçbir ipi veya halatları ile hiçbir kuyuya değil inmek öylesine bir bakış bile atmam bana benim ipim/ halatım yeterli olacaktır her daim hepsine karşı 🙂🍀🗝️
Kirli canım bırakanların ipi ile. Kimse yanlış anlamasın ama bu tipteki insanlara güvenemiyorum.
Güvenilmez olanlar, çevremde rastlayacağım türde insanlar değiller o yönden rahatım. Olsa hayatımda olmazlar 😌
Yani o an ki moduma bağlı tamamen ama kimsenin ipiyle değil kendi ipimle kuyuya inerim ben hep
Ben dahil; kendine gelince iyi başkalarına gelince kötü diyen her insan.
Valla barış ben kimsenin ipiyle kuyuya inmek istemem
Hiç bir insan türünün sözüyle lafıyla hareket etmem
1 kere yalanını yakaladığım insana ne güvenirim ne inanırım açıkçası🤞🏻
Kimseyle kuyuya inmem genelde, kendi ipim yeterli. ✌🏻😄
Yarı mesafede ipi bırakacağını düşündüğüm herhangi birinin
Sözleri ve davranışları birbiriyle uyuşmayan
Ben inerim ya maksat değişiklik olsun.
En fazla ne olabılır ki
Sözünün eri olmayan insanların ipiyle kuyuya inilmez.
Lafı sözü bir olmayan
Yalanı huy edinmiş insanların sözü ile
Yalancı ve iki yüzlü insanların ipiyle kuyuya inmem.
Kimsenin ipiyle kuyuya inmemwmyi öğrendim artık
Ailesine bağımlı olan sevgilinin ipiyle eşlik kuyusuna inmem
Evlilik*
Eylemleri ile söylemleri arasında fark olan insanın ipiyle dans edilmez..
Bu hayatta kendisine bile hayrı dokunmamış insanlarla kuyuya inmem
Yakınlarım da bile sorun oluyor onlar ile el mahkum iniyorum başka insanlar ile hiç inmem. :D
Bizim guruptaki kızlarla hareket etmem çünkü ne zaman etsem başımıza bi olay geliyo
Yalancı insanlardan asla ipiyle kuyuya inilmez yolda bırakır
O, kadar çok tür var ki...
kolay yalan söyleyebilen
Güven vermeyenle.
Tanımadığımız insanların
Yalancı ve korkak erkeğe …
Cahilliğiyle övünen kişiler
İkiyüzlü yalancı nankör insanların
Sinsi
Güvensiz ve karaktersiz
Eski sevgilim 😂😂
GS li, Karadenizli ise