Devlet hastanelerindeki psikiyatri pişmanlık değil mi sizce de?

Bugün okb sikayetinden dolayi gittim psikiyatriye, bende şey bekliyorum beni duzgunce dinler işte direk ilac yazmaz , basindan salmak icin bahaneler uydurmaz ki hepsi basima geldi. Beni 3-4 dinledi anlattım sorunumu sonra direk ilac yaziyim dedi , ben i harfini duydugum an istemiyorum dedim. Ben zaten biliyordum onceden devlette psikiyatiye gidenleri dinlemistim , basindan salmak icin ilac yazacagini biliyordum ama yine de bir gidiyim dedim. Yazık ama vallahi , ilaci istemedigimi soyledigim zmn bana sırıtarak şey dedi"terapi alman gerekiyor oda zor ve uzun" içimden saydirmaya basladim. Ulan yazik be , gelen her hastayi firek psikologa yonlendiriyo. E gelen her hastaya ilac yazcaksan , bu terapiyi kime yapicaksin. Bunlarin hicbiri benim canımı sıkmadı. Tek zoruma giden şey ulan insan gibi beni dinlemesini ve ilac yazmadan terapiye baslamasini isterdim. Terapi bir anda olmuyor biliyoruz. Yaw ulkenin geldigi duruma bak, ya yillarca okuyosun , birde psikiyatristsin , insanin yuzune sırıtarak denirmi lan bu. Zaten gelen insanlar -10 da , sen -11 ile geri gonderiyorsun, liyakatsizlik denetimsizlik yaziklar olsun gercekten. Doktorlarin bir kismi boyle, nevzat tarhan gibi hicbir hastasinin pesini birakmayan ve insan gibi tedavi etmeye calisan doktorlar var onlarin hakkini yememek lazim.

Devlet hastanelerindeki psikiyatri pişmanlık değil mi sizce de?