Kişilik & Karakter Bir kadın yalanı söyleyin? andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir kadın yalanı?+ aşkım ben küçükken bisikletten düştüm Bir kadın yalanı söyleyin? Cevapla Kadın Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. seni seviyorum yalanı.. biz paraya değil karaktere bakıyoruz.. buda yalan 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl küçükken bisikletten düşmenin nesi yalan olabilir kii, bende küçükken bisikletten düsmüstüm hem de çok kötü 1 2 Yorumla andy5686 +1 yıl Büyük geçmiş olsun Yorumla sierravista +1 yıl sağol Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç kimseye atmadım ilk sana atıyorum aşkım 1 5 Yorumla Zeynoozyn +1 yıl Ama nedense böyle diyen kızların attığı ndeler prno sayfasından alınmış gibi profesyonel 😀😀 Yorumla andy5686 +1 yıl Bende ilk sana attım derken ne attı acaba diyorum sjshbs Yorumla Zeynoozyn +1 yıl Posta shwjdjsjdk Yorumla Zeynoozyn +1 yıl Bir de erkek yalanı olarak sorsana neler yazıcam üf kewkfllsd Yorumla andy5686 +1 yıl Olur ndbdbd Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Yaa aşkımmm bugün çok hastayım sana ihtiyacım var biraz benimle ilgilenir misin? 3 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yalan konuşmayı sevmem demeleri :D bir de evli falan değilim 1 0 Yorumla
eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bisikletten düşünce nolmuş 1 5 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Tamamdır arkadaşım izah etti 🥴😂 andy5686 +1 yıl Bacağı kanamış eLzaa123 +1 yıl Allah allah bakkala kadar gitmiş dediler ama andy5686 +1 yıl Allah muhafaza dikkat etmek lazım:) andy5686 +1 yıl Sonra ağlaya ağlaya geri dönmüş ama
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Ya sadece arkadaşız 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. ''Seni seviyorum'' 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
seni seviyorum yalanı.. biz paraya değil karaktere bakıyoruz.. buda yalan
küçükken bisikletten düşmenin nesi yalan olabilir kii, bende küçükken bisikletten düsmüstüm hem de çok kötü
Büyük geçmiş olsun
sağol
Hiç kimseye atmadım ilk sana atıyorum aşkım
Ama nedense böyle diyen kızların attığı ndeler prno sayfasından alınmış gibi profesyonel 😀😀
Bende ilk sana attım derken ne attı acaba diyorum sjshbs
Posta shwjdjsjdk
Bir de erkek yalanı olarak sorsana neler yazıcam üf kewkfllsd
Olur ndbdbd
Yaa aşkımmm bugün çok hastayım sana ihtiyacım var biraz benimle ilgilenir misin?
Yalan konuşmayı sevmem demeleri :D bir de evli falan değilim
Bisikletten düşünce nolmuş
Tamamdır arkadaşım izah etti 🥴😂
Bacağı kanamış
Allah allah bakkala kadar gitmiş dediler ama
Allah muhafaza dikkat etmek lazım:)
Sonra ağlaya ağlaya geri dönmüş ama
Ya sadece arkadaşız
Aşkım ilkim sensin
''Seni seviyorum''
baş ağrısı