Kişilik & Karakter Bu Hayatta Ki Amacınızı Sorsam? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Galiba benim amacım sadece mutlu olmak ya valla başka bir şey istemiyorum 🥺🥀 Bu Hayatta Ki Amacınızı Sorsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Amacım mutlu olacağım huzurlu olacağım hayatı bulup onu sürdürmek.. olmuyorsa da hayatın bitmesini beklemek bitene kadar da hayatta kalmak. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kanatsız meleklik ve idrallerimi gerçekleştirmek en basitinden kardeşim 😊 1 2 Yorumla bribón +1 yıl İnşallah ablacım duacınım 🤲🥰😇 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Bilmukabele kardeşim 😊🌹 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Öylece yaşamak, pek fazla zararım dokunmadan kendimi bularak öylece geçip gitmek... 😌 2 5 Yorumla bribón +1 yıl Hop dedik kuzu 😅 öylece geçip gitmek yok birşeylerin değişmesi lazım. Yorumla Milky7way +1 yıl 😄😄 Yorumla bribón +1 yıl Gülme gülme öyle 😅 Yorumla Milky7way +1 yıl Sen nasıl dersen 🤭🤭 Yorumla bribón +1 yıl 😅 ha şöyle yav bir kere söz dinle kuzu 😅😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sorumluluklarımı eksiksiz yerine getirmek.. Gerek iş hayatımda gerekse aile içinde.. 1 0 Yorumla
h-ibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl mutlu, huzurlu bir ailemin, hayatımın olması. valla hiç parada gözüm yok sadece mutlu bir yuvam olsun yeter 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl En başta tekrarı bitmeyen sorumluluklarım var sanırım. 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. amacım yok Rabbim sağlık huzur ve hayırlı ömür versin 1 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Bende öyle düşünüyorum ve kaybetiyorum kardeşim 😐 1 0 Yorumla
Aykiz2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Insanlarinlarin kalbinde ozelliklede ogrencilerimin kalbinde cok guzel iz birakmak. 2 4 Yorumla bribón +1 yıl Ne öğretmenisin ablacım 🥰😇 Yorumla Aykiz2 +1 yıl Ilk okulda sinif ogretmeniyim 😊 Yorumla bribón +1 yıl Rabbim mesleğinde sıkıntısız en güzel günlerini yaşatsın inşallah ablacım. Hakkınız ödenmez öğretmenim 🤗🥰 Yorumla Aykiz2 +1 yıl Amin 🙏😊 Yorumla
rouveboy Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Hayallerime ve hedeflerime ulaşmak zor da olsa bir şeyleri başarmak 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yurt dışında çıkmak 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Mutlu olmak öte dünyaya kaldı gibi görünüyor. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. İyi bir insan olabilmek 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. amacım yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Amacım mutlu olacağım huzurlu olacağım hayatı bulup onu sürdürmek.. olmuyorsa da hayatın bitmesini beklemek bitene kadar da hayatta kalmak.
Kanatsız meleklik ve idrallerimi gerçekleştirmek en basitinden kardeşim 😊
İnşallah ablacım duacınım 🤲🥰😇
Bilmukabele kardeşim 😊🌹
Öylece yaşamak, pek fazla zararım dokunmadan kendimi bularak öylece geçip gitmek... 😌
Hop dedik kuzu 😅 öylece geçip gitmek yok birşeylerin değişmesi lazım.
😄😄
Gülme gülme öyle 😅
Sen nasıl dersen 🤭🤭
😅 ha şöyle yav bir kere söz dinle kuzu 😅😂
Sorumluluklarımı eksiksiz yerine getirmek.. Gerek iş hayatımda gerekse aile içinde..
mutlu, huzurlu bir ailemin, hayatımın olması. valla hiç parada gözüm yok sadece mutlu bir yuvam olsun yeter
En başta tekrarı bitmeyen sorumluluklarım var sanırım.
amacım yok Rabbim sağlık huzur ve hayırlı ömür versin
Bende öyle düşünüyorum ve kaybetiyorum kardeşim 😐
Insanlarinlarin kalbinde ozelliklede ogrencilerimin kalbinde cok guzel iz birakmak.
Ne öğretmenisin ablacım 🥰😇
Ilk okulda sinif ogretmeniyim 😊
Rabbim mesleğinde sıkıntısız en güzel günlerini yaşatsın inşallah ablacım. Hakkınız ödenmez öğretmenim 🤗🥰
Amin 🙏😊
Hayallerime ve hedeflerime ulaşmak zor da olsa bir şeyleri başarmak
Yurt dışında çıkmak
Mutlu olmak öte dünyaya kaldı gibi görünüyor.
Yaşamak dolu yaşamak.
Hayatta kalmak su an icin
Allahin razı olduğu bir kul olabilmek.
İyi bir insan olabilmek
Doya doya yaşamak
amacım yok