Sakinleştiriciye mi başlasam ben yakında ne bir insan nasıl bu kadar kolay sinirlenebilir ki

Sakinleştiriciye mi başlasam ben yakında ne bir insan nasıl bu kadar kolay sinirlenebilir ki
Maalesef bazen boş yere sinirlenebiliyorum. Ama biraz yoğun ve tempolu bir dönem geçiriyorum bazı şeylere sabrım kalmıyor haliyle. Ama tabi ki bu arkasına sığınabileceğim veya suçumu hafifletecek bir sebep değil, sadece farkındayım yaşadıklarımın... Ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum
Ben net bir insanım. Eğlenceli ve keyifli bir insanım evet ama yerine göre davranmayı da asla unutmam ve saygı sınırını aşmam karşımdaki insan hak edecek bir eylemde bulunmadığı sürece, lakin bazı insanlar neşeli hallerimizi iltimas olarak görüyorlar ve maalesef sınırlarını aşıyorlar. Ben de o zaman göstermek istemediğim bir yanımla karşı karşıya bırakıyorum bu insanları. Kolay kolay sinirlenmem ben ama güzel had bildiririm.. Keyifli geceler..
Ay evet çiçeğim beni beni bihterini bana da yapiyon jsjsjs neyse çabuk geçiyor..
Soruya gelecek olursak.. hayır hemen sinirlenmem.. aşırı sabırlıyım öyle böyle değil ama sonunda yıkıyorum ortalığı ya o sabrımın büyüklüğü sonrasın da büyük kaosa neden oluyor
😂bir şeyin yok beeebbbeekk gibisin❤🤌
Ooo kıvılcıma gerek yok kendi kendime alev alabilirim ancak bunun farkında olmak en büyük faktörler den seni neyin sinirlendirdigini bilirsen zaten uzak durursun maruz kalırsan uyarirsin yanan yanar kalan bizimdir boş ver
Cevap
25Cevap
Evet ya, yürüyen sinir topuyum ben.
Ahmalık olmadığı sürece sakin biriyim
Bir damar var ki; dokunulmayı bırak, yaklaşınca bile taşlar oynar yerinden..
Hayır, sakin kalma işini çok güzel öğrendim. :D İlaca değil de, bence biraz takmamayı öğrenmelisin genel anlamda tabi.
O zaman, her şeye karşı belli bir irade koymalısın. Yani ben öyle yaptım zamanında.
Tamam, benim de bir anda sinirlendiğim şeyler olur ama çok ve çok nadirdir.
Bazı şeyleri alttan almayı, tahammül etmeyi, durumlara karşı alternatif çözümler bulmayı vs. bileceksin.
Çok zor.
Bam telime basana kadar sakin ve sessiz.
Sinirlenirsem.
Kırıp dökmem. Ağzımdan sinkaflı kelime duyamazsiniz.
Amaa Tek bir cümle cikarki.
Keşke dovseydin.
Belki daha az acıtırdı dersiniz.
Bu da benim.
Ne yapayım.
Ne sakinleştiricisj git sevgili yap sinirlendikçe git onu ısır onu döv felan eski sevgilim bana öyle yapıyordu
Türk insanlarının çoğunun aksine kolay sinirlenen biri değilim. Türk halkı aşırı fevri ve sinirli. Sinirlenince gözleri hiçbir şey görmüyor.
sakinleştici yerine her akşam şekersiz limon ya da balla tatlandırılmış 1 fincan ıhlamur iç 3-4 güne bişeyin kalmaz 2-3 fincanda içebilirsin
Kolay kolay sinirlenen birisi değilim ben açıkçası damarıma çok dokunması lazım beni sinirlendirmek için.
O anki moduma durumuma bağlı valla. Ne yazsam yalan olur.
Aslında çok sabırlıyımdır, yeter ki damarıma basılmasın...
Çabuk sinirlenirim çabuk sakinleşirim buda değişik☕
Hayır belli şeylerde damarıma basılmadıkca sinirlenmem ama tepem attımı da beni kimse tanıyamaz
Sadece birkaç noktada çok kolay ve fazla sinirlenirim. Haricinde kolay sinirlenen biri değilim.
O anki mofuma göre değişir.
Ama genellikle evet çabuk sinirlerim
çok kolay sinirlenirim
Kolay sinirlenmem
Diksolin iğnesi yaptir kendine normale dönersin
Oo hemen 😂 daima hazır 🤓
Yürüyen trafoyum.
Evet🙄
Sinir eden etkenler varsa anca öyle.
Yavaş yavaş sinirlenirim.
Sinirlendiğimi hatırlamıyorum
Kolay sinirlerim 🤦🏻♀️