Böyle uzun aralıklarda bir buluşmak için yazıyor, hep o an olsun istiyor e o anda ben uygun olmuyorum e başka gün ayarladık bu sefer cumartesi günü neyse pazara erteleyelim dedi. Pazar günü geldi hiç mesaj yok. Saat sekizde görüşecektik yazdım işin çıktı sanırım diye aaa evet yazmayı unuttum başka zaman yapalım mı çok özür dilerim yazmış şimdi bu bir daha buluşma teklif etse buluşulur mu çok resmen değersizleştirme değil mi yaptığı? Sizce nedir bu çok alındım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Görüşme günü verip de unutması normal mi? Görüşmek istediğinde umursama ve görüşmek için can atiyor gibi görünme böyle insanlara prim vermeye gerek yok terbiyesz
Ya daha bir gün öncesi konuştuk unutması mümkün değil hadi bak iptal etsin o da sorun değil ama işi olduğunu bile haber vermemesi beni kitlemek resmen
Aptal herif ayıp yaptığı görüşme şansı verme bir daha bana kalırsa
Senle görüşmek istemiyorum mu diyim? Yoksa hiç mi cevap vermiyim
Vaktim yok başka zaman artık falan diyebilirsin yaptığının aynisinj yapabilirsin. Hiç bir sekikde görüşmek istemiyorsan da direkt görüşmek istemiyorum yaptığını hoş bulmadim vs diye net cevap verebilirsin
Şimdi yazmış cevap özür dilerim haber vermem gerekirdi diye
çokta unutulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum iki gün üst üste konuştuk ve netleştirdik sonrasında aaa unutmuşum demen çok rahatsız edici bunu yazdim
Kimse kimsenin içini bilemez ama kandırma ya da daha istememe onemsememe gibi olmuş
Çok sinir bozucu inan ki
Eğer hatasını sadece özürle kapadiysa karşındaki kişi bu durumu onemesememie aman ne olacak gözüyle bakmış
Başka ne yapabilir ki? Çok özür dilerim dedi ben de ona ben genel olarak karşımdaki insanlara saygı duyduğum için plan yaparken veya iptal ederken haber veririm sana da tavsiye ederim bunu yazfim pazar daha da bir şey yazmadı
boş ver bunun ustuje bir şey yazmadiysa en azından karakterini görmüş oldun
Karakteri en başından beri belliydi ben uzattım belki de bilmiyorum ama üzüldüm gene de bak gelmemesine değil iptal etsin o kadar üzülmezdim ama yazmayı bile unuttum dedi ya orada çok saygısızlıktı benim için
Anladım haklısın ama iyi ol ve gönlünce güzel olan ne ise o olsun:)
Sadece özürle kapadıysa dedin ya başka ne yapabilirdi mesela
Hani gönlünü almak için bir şeyler yapabilirdi yanına gelebilirdi hediye ya da gerçekten unuttuğunu gösterebilir idi
Yok ya ne gelecek…. Umrunda olsa en baştan bunu yaşatmazdı zaten. Burada ap tal olan tek kişi benim
Hayır hakaret etme kendine asla ve asla
Ben belki buluşsam bir şeyler değişik olurdu diye düşündüm ama maalesef beni o kadar değerli görmedi
Hayırlısı olsun iyi insan demekki sarraf değil imiş ve canını da sıkma:) gülmeye devam
Anlamadim son dediğini
Hani kıymetli önemli bir şeyin anlamını değerini herkes bilemez sarraf olan bilir senin iyi olduğunu sevdiğini görememiş demek istedim
ya da tam tersi onu kötüye kullanıp boşta kalınca bana yazıyor
Aynen onun icin üzülme iyi ve mutlu olmaya çalış
Bunu yapanla buluşma bence. Sen onun için öncelik değilsin belli ki.
Bir daha yazarsa ne yapiyim
Net ol net olmasını iste. Yok işim vardı yok unutmuşum vs bunlar bahane. Şu gün şu saatte şurda buluşabiliriz de gene yan çizerse bitir bi daha konuşma
Bilmiyorum aslında buna fırsat vermek istemiyorum artık kaç kere konuşurken görüldü attı şimdi de bu kendi yazıyor yarıda kesiyor koskoca 30 yasinda adam bu bir çocuk değil gerçekten hoşlandığım için katlandım ama skldım artık
O zaman kestir at. Sen yazma bırak o yazsın o biraz uğraşsın
Cevap yazmicam daha yazarsa da
En doğrusu 👍🏻
boş ver cvp bile verme bence
çokta unutulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum iki gün üst üste konuştuk ve netleştirdik sonrasında aaa unutmuşum demen çok rahatsız edici bunu yazdim
Güzel yazmışsın
Onla konuşurken bir kere kesmek istemiştim konuşmayı o zaman ona eskiden ondan hoşlandığımı da yazmıştım belki ondan biryerleri kalktı bilmiyorum ama bana böyle davranmamalı
Onun için ilk seçenek değilsin muhtemelen
Ya hep sürekli kız ekliyordu zaten sürekli aranan bir tip yani onun hayatında sürekli seçenekler var
Bi seçenek olmak istemiyorsan yolun bakacan
Çok özür diledi umursamiyormus gibi görünüyor olabilirim ama inan öyle değil izin ver görüşelim telafi edeyim dedi ne yapsam bilemedim
Bi şans ver o zaman
Terbiyesizlik ve saygısızlıktan öte değil
Çok alındım yani iptal etse bu kadar alınmazdım işi çıkmış ve onu bile yazmayı unutmuş ben bu kadar değersiz bir insan mıyım
Sil geç
Degisikmis biraz
canım