Merhabalar Herkese 🌸

Bir yerde yeterince mutlu değilsen, ordan uzaklaşman gerektiğini anlıyor musun? Dahası, bunu başarabiliyor musun?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir yerde yeterince mutlu değilsen, ordan uzaklaşman gerektiğini anlıyor musun? Dahası, bunu başarabiliyor musun?
Evet biliyorum tabi ki de.. ben mutsuz olduğum yerde bir saniye dahi durmuyorum çünkü.. direk o yerden uzaklaşırım bana değer vermeyene ben hiç değer vermem zaten.. benim için sevgi ve değer vermek karşılıklıdır.. bunu görmediğim zaman da mutsuz depresif değersiz hissederim.. bunu da kimseye izin vermem yani beni değersiz hissettirmelerine müsade etmezdim
Oradan uzaklaşmam gerektiğinin bilincine mutlaka varırım ancak bazı yerler uzaklaşamayacağım kadar yakın. Kimi yerlere bağlı yaşıyoruz. İş, gündelik, aşk hayatı vs. İstesek de yolumuz çıkmaz sokaklardan geri gelmiyor.
Cevap
17Cevap
Ben uzaklaşırım biri beni mutsuz ederse değer vermezse bi insan bana bu konularda affedici olmam
Evet. Oysa her yerde mutlu olurum sanmıştım. Havadan bile huzur kapabilirken mikrop gibi hissettirenler var.
Başarabilsem burada olmazdım. Burası insanı çok mutsuz ediyor.
Beni mutsuz eden kişinin yanında bir dakika kalmam sizde kalmayın güçlü olun kızlar 💅🏻
Evet bu hayatta 🙅♀️ şunu öğrendim ben yetimhanede büyüdüm o sebepten anlaşılmadığım yerde durmam
Biliyorum. Mutsuz olduğum yerde bir dakika durmak istemem.
Elbette, mutsuz olduğum yerde durmak beni daha kötü yapacaktır ve kendime bu kötülüğü yapmam
Evet çok seri hem de ahs
Evet asla duramam
Gitmen gereken yerde kalmak acizliktir.
Hem de hiç beklemeden.
dünyadan uzaklaşamıyorum :/
Mutsuzsam yet mekan kişiden iliskimi keserm
Mantıken hayır
evet bu konuda çok iyiyim
Aile evinde mümkün olmuyor.
Hayır bilmiyorum sanırım.
Evet
Uzun sürdü biraz