O kelimeye göre bir şiir atacağım bende. Rica ediyorum saçma kelimeler ve yanıtlar vermeyin. Şiirden bahsedilen yerde küfür ve saygısızlık olmamalı.

Kendime de bu şiiri hediye ediyorum.
Biraz da kitaplar seni okusun, ey yolcu!
O kelimeye göre bir şiir atacağım bende. Rica ediyorum saçma kelimeler ve yanıtlar vermeyin. Şiirden bahsedilen yerde küfür ve saygısızlık olmamalı.

Kendime de bu şiiri hediye ediyorum.
Biraz da kitaplar seni okusun, ey yolcu!
Aslında bizi kitaplar okuyor , bizim de kendimizi okumamıza vesile oluyor biz onları okurken kendimizi okuyoruz.
Canım Serhat Yabancı paylaştı, çok seviyorum onu, ben de es aldım, bir de Serhat Bey "Bu ben" diye paylaşmış, soruya nasıl uygun olmuş, tevafuk işte. Serhat Hoca'nın paylaşımı beni de anlatıyor, ben de "bu ben"diyorum. Hemen es aldığım görseli de paylaşayım o vakit.

Zarafete ve kibarlığa düşmeyen var mı ki? Bu Yedi Güzel Adam dizisini kesinlikle izlemelisiniz sanki o dönemde yaşıyormuş gibi hissediyor insan. İçini bir huzur ve özlem kaplıyor. Mesela günümüzde çok samimi olan iki insan birbirine ne der? Kanka, pişt, baksana vs. Samimiyet arttıkça ciddiyet azalıyor. Oysa yedi güzel adam birbirine bayım diye hitap ediyor. Belki çok ufak bir detay ama beni benden aldı. Bu arada tam görüşünüze göre bir şiir var bildiğim. Aslında çok sevdiğim şiirleri paylaşmayacaktım ama bir istisna yapabilirim sanırım ✨ www.youtube.com/watch
Yedi Güzel Adam dizisi sanırsam eski dönemi anlatıyor, ben de çok severim eski zamanı, eskileri, eski kıyafetleri, nezaket kokan o diziyi izlemek isterim,39 bölümden oluşuyormuş, dizi önerin için ve şiir müteşekkir ❣️☺
Rica ederim, evet eskiye özlem duyan her insana şifa niteliğinde adeta
Elmasın sertliği, saflığının da nedenidir. İçine ışıktan başkası girmez ve yansıttığı, aldığından fazlasıdır. Her şeyi kesebildiği halde hiç bir şey tarafından kesilemez. Bir elmas ancak başka bir elmas tarafından kesilebilir 💎
Çok doğru. Elmas için bir şiir de atayım. https://www.youtube.com/watch?v=ima2oNmXrYg
Cevap
6Cevap
Yalnızlık sadece
Yaradan sana değer
vermiş kul değer verse
ne olur, vermese ne
olur...
Kelime istemiştim ama
İnsan
Çok güzel bir şiir
Tam olarak ne istiyorsun onu anlamadım ben, ne yazalım, desene bi
Ne bileyim yahu "tam benlik kelime" dediğiniz bir şey yazın işte. Ben de şiir atıcam
Tamam en sevdiğim cümlelerden birini yazayım
"Madem sevmiyordun niye umut verdin"
Be mübarek diyorum ki "kelime" sen yazıyorsun bana cümle. Bir tanecik kelime yazmak çok mu zor Allah aşkına?
He jeton düştü
Tek kelimeyle aldatıyor diyemeyizki lfbxoebxkbr
"İstemiyorum"
Hey Allah'ım! Sen şuna şiir almayayım desene. Atmıyorum bende şiirsiz kal.
😅😅😅😅😅 ben anlamamki o işlerden
"İstemiyorum" kelimesi beni kırmıştı bi kere aklıma o geldi onu yazdım
Papatya olsun
Yalnızım dostlarım
değişken
Yağmur
rica ederim
Dürüstlük
😌 çok teşekkür ederim✨
Rica ederim
Güneş..☀️
Çok teşekkürler zarif tercihin için 🙂🌺💐